Új értékesítési vezető az Apollo Vredesteinnél

Az európai terjeszkedést segíti az Apollo Vredestein új értékesítési vezetője

2016. július 28., csütörtök, 19:31

Címkék: Apollo Vredestein értékesítés értékesítési vezető kinevezés Matthias Urban

Több mint két évtizedes autóipari tapasztalattal rendelkezik az Apollo Vredestein új értékesítési vezetője, Matthias Urban. A szakember 2016. július 1-től tölti be a pozíciót az abroncsgyártó vállalatnál. Elődje, Jaap van Wessum új kihívások felé fordul, miután több mint 20 évet dolgozott különböző pozíciókban az Apollo Vredesteinnél.

Matthias Urban korábban többféle igazgatói posztot töltött be a Goodyear Dunlopnál, ahol a közel-keleti és afrikai régióért volt felelős. Huszonkét éve dolgozik az autóiparban, főként a marketinghez és az értékesítéshez kapcsolódó területeken, illetve vezetői posztokon. „Nagyon boldog vagyok, hogy egy olyan dinamikusan fejlődő, a vásárlók érdekeit szem előtt tartó vállalat munkáját segíthetem a jövőben, mint az Apollo Vredestein. Egyben egy kitűnő menedzseri csapathoz csatlakozom”- mondta Matthias Urban.

Matthias Urban, az Apollo Vredestein értékesítési vezetője

Matthias Urban elődje, Jaap van Wessum karrierjét több mint 20 évvel ezelőtt az Apollo Vredesteinnél indította útjára. Kezdetben az export részlegen volt gyakornok, majd marketing, illetve értékesítési pozíciókban próbálhatta ki magát. Az elmúlt 6 évben ő volt az értékesítésért felelős vezető, és az év végéig még a vállalatnál marad, hogy így segítse az átmenetet.

Mathias Heimann, az Apollo Tyres európai és amerikai régiójának elnöke hozzátette: „Az Apollo Vredestein nagy örömmel fogadta Matthias Urban érkezését a vállalathoz. Biztosak vagyunk abban, hogy az abroncsgyártás területén szerzett széleskörű tapasztalatai új lendületet adnak európai terjeszkedési szándékainknak.”

www.apollotyres.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek