Új értékesítési igazgató a Schneider Electric IT üzletágánál

2016. február 18., csütörtök, 17:34

Címkék: automatizálás energiamenedzsment kinevezés Schneider Electric

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértőjének magyarországi leányvállalata Radev Mihályt (37) nevezte ki az IT üzletág értékesítési igazgatójának, mely pozíciót a szakember 2016 januárjától tölti be.

Radev Mihályt szakmai tapasztalata, hazai illetve nemzetközi trend- és piacismerete, valamint kimagasló eredményei alapján kérték fel a posztra. A menedzser 12 éves értékesítési tapasztalattal rendelkezik az IT és elektronika területén. Kinevezése mellett szólt az is, hogy rövid megszakítással immáron 7 éve dolgozik a Schneider Electricnél, így otthonosan mozog a vállalat termékei és megoldásai között, kiismeri magát a szervezeti folyamatokban, ezen felül jó viszonyt ápol kollégáival és a vezetőséggel egyaránt.

Radev Mihály

„Örömmel tölt el, hogy egy kibővült felelősségi körrel bíró pozícióban folytathatom pályafutásomat a Schneider Electricnél. A központi elvárásoknak történő megfelelés érdekében, illetve azért, hogy élni tudjunk a gyorsan változó piac kínálta lehetőségekkel, kulcsfontosságúnak tartom a gazdasági és iparági tényezők folyamatos, mélyreható elemzését. Az értékesítési stratégiában hangsúlyt kívánok fektetni a márkahűség kialakítására a partnerhálózat további fejlesztése által, és a minél közvetlenebb kapcsolat kialakítására a kulcsfontosságú rendszerintegrátor cégekkel. Mindezt azzal a célzattal, hogy az üzletági növekedést még stabilabb alapokra helyezzük. Ugyanakkor a versenyképesség tekintetében az emberi tényezők továbbra is jelentős szerepet kapnak a mindennapi munkánkban. Eddigi tapasztalataim megtanítottak arra, hogy a munkatársak motiváltsága, szakértelme, és az ügyfelekkel ápolt személyes, jó kapcsolat döntő az üzleti eredményesség szempontjából, így igazgatóként is kiemelt feladatomnak tekintem mindezek megteremtését” – mondta Radev Mihály, a Schneider Electric IT üzletágának értékesítési igazgatója.

Radev Mihály az elmúlt 7 évben az APC by Schneider Electric termékek és megoldások teljes disztribúciós hálózatáért felelt. Az ő nevéhez kötődik az értékesítés maximalizálása érdekében megalkotott stratégia és üzleti folyamatok mellett a disztribúciós hálózat átszervezése, és egy új partnerprogram kialakítása, melynek eredményeként a tagokon keresztüli értékesítés 30%-kal bővült. A szakember 2001-ben diplomázott az amerikai Webster University kihelyezett Bachelor of Arts: Business Administration képzésén Bécsben, középiskolai tanulmányait az Egyesült Államokban végezte el. Anyanyelvi szinten beszél bolgárul és felsőfokon angol nyelven. Szabadidejében szeret utazni, külföldön élő barátaival tartja a kapcsolatot.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek