Hi-tech gépbemutató Tapolcán

Beruházások és fejlesztések a vízsugaras vágás technológiáiban

2012. június 14., csütörtök, 07:15

Címkék: abrazív gép Resato Sheet Metál Technológia Kft. szakmai nap Tapolca vízsugaras vágás vízvágás

A legújabb vízsugaras vágási technológiára épülő, korszerű hajtást és vezérlést alkalmazó berendezésekkel a magyar fémlemez-megmunkáló vállalkozások is növelhetik versenyképességüket és jobb eséllyel indulhatnak beszállítói pozíciókért.

Az abrazív vízsugaras vágás komplex folyamat. Több folyamatrészt kell egyidejűleg gondosan szabályozni, irányítani, felügyelni: az abrazív anyagadagolást, a víznyomást, és a vágási sebességet. Elsősorban e három paraméter professzionális szabályozása garantálja a kiemelkedő vágás minőséget, amely egyre inkább alapvető megbízói elvárás a fémlemez-megmunkáló vállalkozásokkal szemben.

A megfelelő eszköz kulcskérdés

Ténykérdés: minőséget csak minőségi berendezésekkel lehet elérni – ezzel a hazai vállalkozások is tisztában vannak, így egyre inkább a magas minőségi színvonalat, megbízhatóságot szavatoló gépgyártók és termékei felé fordulnak. Magyarországon – a gazdasági realitásokból adódóan, többek között a korlátozott pénzügyi források és magas energiaköltségek miatt – a minőség mellett a beszerzési ár és a teljes üzemeltetési költség is kulcsfontosságú kérdés. A gépgyártóknak és kereskedőiknek éppen ezért olyan megoldást kell találniuk és bemutatniuk a felhasználók számára, amelyek egyesítik a nagy munka- és költséghatékonyságot.

 

 

Megoldást kínálnak

A tapolcai Sheet Metál Technológia Kft. éppen erre vállalkozott: június 26-án irodájában szakmai nyílt napot rendez, amelyen a holland Resato vízsugaras vágási technológiáját mutatják be a gyártócég képviselőjével közösen. A rendezvényen többek között szó lesz a lineáris meghajtás előnyeiről, a karbantartásra fordított idő és költségek csökkentésének lehetőségeiről, az „ember nélküli” üzemeltetésről és a hatékony abrazív anyagadagolásról is.

A Program

10.00-11.30 Michel Hooftman, a Resato International kereskedelmi igazgatójának szakmai előadása

11.30-12.00 Interaktív: kérdések és válaszok

12.00-12.30 Kávészünet / az Smtech és a Resato különleges ajánlata a résztvevők számára

12.30-13.00 Aktuális pályázati lehetőségek / a Deutsche Leasing pályázatokhoz kapcsolt finanszírozási termékei / Klér Zoltán pénzügyi tanácsadó (Euro Profit)

13.30-16.00 Egyéi konzultációs lehetőség

Jelentkezés

A szakmai napon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az itt elérhető regisztrációs lappal lehet. A kitöltött regisztrációs lap az alábbi elérhetőségek egyikére küldhető vissza:


Fax.: +36 87 687 290

vagy

office@smtech.hu

Jelentkezési határidő: június 20.

A rendezvény helyszíne

Sheet Metál Technológia Kft. irodája
Tapolca, Nagyköz utca 7. II. emelet 7.

 


View Larger Map

 

Bővebb információk a Sheet Metál Technológia Kft. weboldalán: www.smtech.hu/viz.html

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek