Házhoz jöttek a préselési technológia újdonságai

2017. július 12., szerda, 06:00

Címkék: Eckerle présszerszám préstechnika roadshow

Nemzetközi Prés Roadshow keretében látogatta meg hazai partnereit az Eckerle Magyarország, ahol kizárólagos forgalmazóként mutatta be a Schmidt Technology legújabb préselési technológiáit. A szakmai napokon, a Schmidt bemutatóbuszán számos termék és iparági megoldás tesztelésére volt lehetőség, a cégek saját telephelyein, szakértői tanácsadással, az igényeikhez igazított préselési próbákkal egybekötve.

Szakmai rendezvénysorozat keretében, a Schmidt Technology együttműködésével mutatta be hazai partnereinek az Eckerle Magyarország a préselési technológia 2017-es újdonságait. Az évente hét országot bejáró Schmidt Nemzetközi Prés Roadshow bemutatóbuszával idén négy típus (pneumatikus, elektromos, szervo, kézi), tíz különböző prését próbálhatták ki az érdeklődők saját telephelyükön.

„Bemutatóinkat közvetlenül a hazai cégeknél tartottuk, így partnereinknek nem kellett időt fordítaniuk az utazásra, hogy részt vegyenek a roadshow szakmai napjain” – mondta el Hubina Péter, az Eckerle cégcsoport európai automatizálási vezetője. „A műszaki támogatást a Schmidt Technology szakértőivel biztosítottuk ügyfeleink számára, hogy testközelből, működés közben próbálhassák ki a legmodernebb eszközöket. A szakmai tanácsadás mellett - előzetes egyeztetés alapján -, megrendelőink préselési próbát is végezhettek saját termékeiken” – tette hozzá a vezető.

Az idei magyarországi körút érintett települései: Esztergom, Komárom, Budapest, Diósd, Rétság, Balassagyarmat, Hatvan, Eger, Békéscsaba, Pécel, Maglód, Kecskemét, Cegléd, Kiskőrös.

www.eckerle.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek