Együttműködő robotok szemináriuma

2019. május 07., kedd, 15:15

Címkék: automatizálás ipari robot kollaboratív robot robot robotika szeminárium Universal Robots

A Universal Robots Magyarországon is bevezeti a „Seminar in the Box” elnevezésű új, ingyenes, és mindenki számára elérhető workshop sorozatát.

A Universal Robots, az együttműködő robotok (kobotok) éllovasa és globális piacvezetője partnereivel közösen hazánkban is elindítja „Seminar in the Box” nevű workshop sorozatát. Az ingyenes gyakorlati oktatások középpontjában a programozás és a Universal Robots kobotokkal való közös munka szerepel. A program nemcsak a gyártásért felelős vezetőknek szól, hanem mindenkinek, aki többet szeretne megtudni az automatizációból származó előnyökről. Az első workshop sorozatra való regisztráció már megkezdődött, és a regisztrációs felületen egész évben, folyamatosan frissítjük a dátumokat az újabb rendezvényekre vonatkozóan. A workshopok az elkövetkező hetekben Sopronban, Hatvanban és Hajdúszoboszlón kerülnek megrendezésre.

Mindegyik „Seminar in the Box” körülbelül hat órán keresztül tart, és az együttműködő robotika ismertetésével kezdődik. Az interaktív workshop leghosszabb része az a három órás blokk, amely az együttműködő robotok gyakorlati programozását és alkalmazását részletezi. A Universal Robots szakértői az egész előadás során jelen vannak, és készen állnak bármilyen automatizációs megoldással kapcsolatos kérdés megválaszolására. Az esemény egyaránt alkalmas informális beszélgetések folytatására és networkingre is. A „Seminar in the Box” nagyjából húsz férőhelyes. A regisztrációk számának korlátozása biztosítja azt, hogy a kényelem és a kobotokkal való interakció minden résztvevő számára optimális és elérhető legyen.

A „Seminar in the Box” sorozatot sikerrel vezették be több közép- és kelet-európai országban. A programsorozat azok közé a Universal Robots projektek közé tartozik, melyeknek célja az ipari automatizáció iránti érdeklődés felkeltése, főleg a kis- és középvállalkozások körében. A vállalat saját Universal Robots Akadémiával is rendelkezik, amely egy olyan online gyakorló és programozó felület, ahol elsajátítható a kobotokkal kapcsolatos gyakorlati tudás, és amelyet több mint 60 ezer user használ a világ több mint 130 országában.

Amennyiben többet szeretne megtudni arról, hogy milyen folyamatokat lehet kobotokkal automatizálni, mi a különbség az ipari robotok és az együttműködő robotok között, hogyan kell kobotot programozni, illetve milyen gyorsan lehet őket telepíteni, iratkozzon fel az előadásra az Önhöz legközelebb eső városban!

www.universalrobotsevents.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek