Az element14 közösség szervezi az „FPGA-készségek fejlesztése” szakértői panelbeszélgetést

2021. november 23., kedd, 16:40

Címkék: Farnell fejlesztés fejlesztő tervezés tervező webinárium

Az element14 közösség bejelentette „Az FPGA-készségek fejlesztése” szakértői panelbeszélgetés időpontját. Az ülés során a Xilinx, a Microchip és a Lattice szakértői tájékoztatják az element14 közösség tagjait az FPGA legújabb eredményeiről, beleértve a jövőbeli FPGA technológiai igényeket és a tervezőeszközök trendjeit, amelyeket a mérnököknek és a tervezőknek figyelembe kell venniük az új termékek tervezése során. A rendezvény az egyes megszólalók kedvenc FPGA fejlesztőtáblájának bemutatásával, majd a közönség kérdéseivel zárul.

A webinárium során a szakértői testület az element14 közösség tagjainak számos kérdésére válaszol, amelyeket az element14 Summer of FPGA eseményei során gyűjtöttek össze, beleértve az első „Kezdő lépések az FPGA-kkal” címmel szervezett panelbeszélgetést. Az FPGA tervezőeszközök jövőjéről is szót ejtenek majd. A moderátor Tom Curran, az Avnet vezető műszaki marketing mérnöke lesz. A megszólalók között szerepelnek:

  • Jayson Bethurem, a Xilinx termékvonal-menedzsere: Több mint 20 éves Xilinx tervezési, műszaki támogatási, képzési és marketing tapasztalattal a Jayson több kiértékelő panel tervezésében vállal vezető szerepet.
  • Martin Kellerman, a Microchip FPGA üzletfejlesztési menedzsere: Martin a sokéves FPGA-tapasztalatát arra használja fel, hogy lehetővé tegye az ügyfelek számára az optimalizált rendszerek építését, amelyek Microchip FPGA-k és SoC-k használatával teljesítik az elvárásokat. Korábban a Xilinx-nél töltött be szerepeket, ahol számos pályázati feljegyzést készített, és szabadalmakat dolgozott ki.
  • Steve Hossner, a Lattice alkalmazásmérnöki részlegének felsővezetője: Steve több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az FPGA-k használatában, és csapata a kiértékelő panelek fejlesztéséért is felelős.

A webináriumot december 15-én, szerdán tartják Közép(-amerikai) nyári időzóna szerint 11:00 és 12:00 óra között. A közösség tagjai itt regisztrálhatnak: https://www.element14.com/community/events/5885/l/leveling-up-your-fpga-skills-an-expert-panel-discussion

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Média Partnerek