Az element14 közösség és az OMRON webináriumot rendez az energiagazdálkodási NYÁK relé megoldásokról

2022. május 17., kedd, 10:14

Címkék: energiagazdálkodás Farnell Omron webinárium

A virtuális esemény betekintést nyújt az OMRON legújabb, nagy teljesítményű NYÁK relé kínálatába.

Az element14 közösség az OMRON-nal közösen webináriumot szervez, hogy tagjaival megismertesse az energiagazdálkodás új lehetőségeit. A webinárium az OMRON új, 200A-es, nagy teljesítményű, G9KA NYÁK relé sorozatát mutatja be, amely alacsony kontakt ellenállást kínál az energiagazdálkodási rendszerek biztonságának, megbízhatóságának és költséghatékonyságának növelése érdekében. A „PCB Relay Solutions for Energy Management” című webináriumra június 1-jén, szerdán, 18 órakor kerül sor.

„Mivel az energiaipar a napenergia elsődleges villamosenergia-forrásként történő felhasználására törekszik, a mérnököknek és a tervezőknek megfizethető, megbízható termékekre van szükségük energiagazdálkodási megoldásaikhoz – jelentette ki Dianne Kibbey, az element14 közösségi médiájának globális vezetője. – Büszkék vagyunk arra, hogy az OMRON-nal együttműködve mutathatjuk be az új megoldást és mélyebbre áshatunk az általunk kínált fenntartható energiatervezési lehetőségekben.”

Az element14 közösség tagjai a következőkről tudhatnak meg többet a webináriumból:

  • Az OMRON teljesítményrelé portfóliója;
  • Az új G9KA bevezetése;
  • Teljesítmény a tényleges alkalmazásokban;
  • >200A referencia nyomtatott áramköri lapok;
  • Forrasztási feltételek.

A webináriumon részt vesz Steve Drumm, az OMRON Electronics Components stratégiai marketing menedzsere. Drumm támogatást nyújt az energiagazdálkodási termékek komponens- és modulalapú megoldásaihoz, beleértve a napelemes invertereket (PVI), az energiatároló rendszereket (ESS), az elektromos járművek töltőit (AC és DC), az üzemanyagcellákat és az intelligens mérést. Az OMROM-nál eltöltött közel 30 év tapasztalatával felvértezve technikai és kereskedelmi alkalmazási útmutatást is tud nyújtani a webinárium résztvevői számára.

Ha regisztrálni szeretne, és többet szeretne megtudni a webináriumról, kérjük, látogasson el a https://community.element14.com/learn/events/c/e/1602 oldalra.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

Média Partnerek