A Farnell, az NXP és a Doulos összefognak egy új Ipar 4.0 webinárium erejéig

2022. augusztus 18., csütörtök, 10:56

Címkék: Farnell félvezető ipar 4.0 mesterséges intelligencia webinárium

A Doulos nemzetközi oktatócég bonyolítja le a félvezetőipar mérnökei és fejlesztői számára készült ingyenes „Automation and Edge AI for Industry 4.0” globális webináriumot.

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell augusztus 24-én, szerdán új globális webináriumot indít „Automation and Edge AI for Industry 4.0” címmel, az element14 közösséggel, az NXP-vel és a Doulos-szal együttműködve.

A Doulos, az elektronikai ipar globális képzési szervezete megosztja szakértelmét az új és hagyományos automatizálási technológiák és az élvonalbeli mestereséges intelligencia alkalmazások bevezetésének legjobb gyakorlatairól. A webinárium különösen érdekes lesz a félvezető szektorban dolgozó professzionális mérnökök és fejlesztők számára, akik mesterséges intelligencia alkalmazását tervezik korlátozott tárolókapacitású vagy korlátozott teljesítményigényű eszközökben.

A résztvevők megismerhetik, hogyan egészíti ki a mestereséges intelligencia a meglévő automatizálási komponenseket, például a programozható logikai vezérlőt, az elektromos motoros hajtásokat és az érzékelőket egy ipari alkalmazásban. További kulcsfontosságú témák közé tartoznak a gépi tanulási gyakorlatok legmegfelelőbb módjai a mesterséges intelligencia alkalmazásához, az adatgyűjtés és -elemzés új szempontjai, valamint az alkalmazásokhoz megfelelő eszközök kiválasztása. A résztvevők azt is megtudhatják, hogyan és mikor kell betanítani, tesztelni és telepíteni a mesterséges intelligencia által továbbfejlesztett automatizált rendszereket a peremhálózati számítástechnikában.

A webinárium egy valós példával zárul, amelyben az NXP i.MX 8M Plus SoC peremhálózati számítástechnikai mesterséges intelligencia eszközként működik. Ez a gyakorlati bemutató demonstrálja, hogyan javítja az eszköz képosztályozás segítségével a fonalfesték árnyalatának konzisztenciáját, követi nyomon a fonalat tárgyfelismeréssel, és idősorelemzés alapján osztályozza a folyamatparamétereket az anomáliák megjelölésével.

Az Ipar 4.0-ra való átállás minden aspektusának megtanulása elengedhetetlen a megvalósítás felgyorsításához – jelentette ki Simon Meadmore, a Farnell beszállítói és termékkezelési részlegének globális vezetője – Az ehhez hasonló webináriumok felgyorsítják az elfogadást, lehetővé téve ügyfeleinknek, hogy sokkal hamarabb megismerjék az Ipar 4.0 előnyeit. A Farnell és az element14 közösség egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy együttműködjön NXP-hez és a Douloshoz hasonló gondolkodású gyártókkal és oktatókkal. Együtt tartjuk napirenden az Ipar 4.0 témakörét annak érdekében, hogy ne csak hozzáférést biztosítsunk az innovatív gondolkodáshoz, hanem a gyakorlatban is hasznosítsuk azokat az értékes ismereteket, amelyeket a piacvezetők elméjéből nyerünk.”

„A félvezető iparág mérnökei sokat tanulnak majd az automatizálásról és a peremszámítástechnikai mesterséges intelligenciáról, amelyek az Ipar 4.0 két kulcsfontosságú alkotóelemei” – tette hozzá Dave Lakin, a Doulos marketingkommunikációs menedzsere.

Az egyórás webináriumot Rahul Dubey, a Doulos mesterséges intelligencia szakértője tartja délelőtt 11-12 óra (CEST) között Európában. A résztvevők egy dedikált kérdés-felelet ülésen léphetnek majd kapcsolatba a vendégelőadóval.

Az új globális „Automation and Edge AI for Industry 4.0” webináriumon ingyenes a részvétel.

Az érdeklődők a következő oldalon regisztrálhatnak online: www.doulos.com/partner-webinars/automation-and-edge-ai-for-industry-40-e14/?pk_campaign=e14

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

SENIOR SPECIALIST ENVIRONMENTAL MANAGEMENT AND PERMITTING (F/M/X)

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

PRODUCTION SUPPORT TECHNICIAN (F/M/X)

Média Partnerek