Világhálózat CNC módra

Az ORDERFOX.com egyetlen közösségben egyesíti a gyártókat és a megrendelőket

2017. október 02., hétfő, 06:00

Címkék: adatbázis CNC ipari megrendelés online platform online portál order ORDERFOX

Új és forradalmi: a CNC-világ új internetes szerveződése mára a világ legnagyobb CNC-adatbázisává nőtte ki magát. A portálon a gyártók ingyenesen kereshetnek rá helyi és globális munkákra, a megrendelők pedig szintén a platformra helyezhetik fel aktuális munkáikat, ezenkívül frissíthetik és optimalizálhatják beszállítói hálózatukat. Az ORDERFOX.com azonban több mint egy ingyenes CNC-platform és átfogó adatbázis. Mind a megrendelők, mind a gyártók rendszeres jelentéseket és elemzéseket kapnak, amik a fontos piaci tényeket és számokat, valamint a jelenlegi és jövőbeli tendenciákat tartalmazzák. Ezek az információk felbecsülhetetlen értékűek a megrendelők és a CNC-gyártók számára, mert iránymutatást adhatnak a befektetési döntések biztonságosabbá tételéhez.

A CNC-világ sebessége és összetettsége a digitális átállás és az ipar 4.0 koncepció révén egyre fokozódik. Az üzleti folyamatok horizontális és vertikális értelemben is egyre hatékonyabbá válnak. A digitális hálózatok kulcsfontosságú platformot jelentenek a versenyképesség megőrzéséhez. Az ORDERFOX.com abban támogatja tagjait, hogy a növekedés mellett a digitális jövőre is hatékonyabban készüljenek fel. Az oldal számtalan potenciális üzleti lehetőséget kínál fel a felhasználóknak, amelyek egy részéhez korábban nem férhetett hozzá. Az ágazati és iparági kompetencia ugyanakkor folyamatosan frissül, ami a hálózaton belül további növekedési lehetőségeket és előnyöket biztosít. A tudás, a piaci információk és a megfelelő üzleti partnerek gyors elérése kulcsfontosságú tényezővé vált az ipar 4.0 érában. Az ORDERFOX.com előremutató trendeket képvisel: mint az egyetlen globális CNC-adatbázis, a felhasználókat biztonságosabb operatív és befektetési döntések meghozatalában is segíti. Használata hamarosan oly természetes lesz, mint napjainkban egy Google-keresés lefuttatása.

„Üdvözöljük az új, digitális CNC-univerzumban”

A legjobb gyakorlatok megtalálása

Az ORDERFOX.com egy átfogó problémamegoldás a CNC-üzemek számára, mivel a vállalkozások munkaterhelésének optimalizálására hozták létre. Ha egy üzem többletkapacitással rendelkezik, gyorsan és egyszerűen kereshet olyan új CNC-munkákat, amelyek illeszkednek a vállalat profiljához. Hasonlóképpen, ha a cég túlterhelt, vagy egy gépe leáll, a munkákat hatékonyan és egyszerűen kiszervezheti a megfelelő partnerekhez. Az ORDERFOX.com ezenkívül általános segítséget is nyújt a mindennapi problémák során. Az új CNC-adatbázisban könnyen elérhető a gyártók szakértelme és tapasztalata. Az ORDERFOX.com felhasználói számára ez az információ kincset ér, mert a tudás és a tapasztalat megosztása nem csak az iparág növekedését segíti elő, hanem javítja a minőséget és növeli az általános versenyképességet is.

CNC-munkák börzéje

A munkák gyors, pontos és hatékony keresését számos szűrőeszköz segíti elő, a CNC-gyártók így csak olyan munkákat kapnak, amelyek valóban megfelelnek a cég képességeinek. A felhasználók ezenkívül a munka földrajzi tartományát is beállíthatják kilométerre pontosan, ami a találatok kezelését könnyíti meg. Látható, hogy a munka még mindig elérhető-e, elhalasztották, vagy esetleg már másnak adták ki. Ha szükségünk van az ügyféllel kapcsolatos további információkra, azokat az ORDERFOX.com profilján keresztül könnyen elérhetjük. Amennyiben a munka érdekes lehet számunkra, egy gombnyomással felvehetjük a kapcsolatot a vevővel és a megfelelő képviselővel. Az ORDERFOX.com folyamatosan átlátható áttekintést nyújt az összes üzleti tevékenységről jelentések és e-mail-értesítések formájában.

Lépjen elsőként a pályázatoknál!

Az ORDERFOX.com egyik vezérelve a könnyű felhasználhatóság, ami a munkaadatok bevitelének leegyszerűsítésével kezdődik. A választásos lépések vagy jelölőnégyzetek által hatalmas mennyiségű adat – anyagok, technológiák, iparágak, tanúsítványok, sőt ÁSZF – vihető be rövid idő alatt. Az ORDERFOX.com intelligens szűrőeszközeivel könnyedén juthatunk el a következő lépésig. A vásárlók beállíthatják a földrajzi hatótávolságot akár munkáról munkára, a célcsoportot pedig az exkluzív partnereket és feketelistákat tartalmazó szűrők finomítják. Aktiválható a privát üzemmód is, ami elrejti a nyilvánosság elől a kapcsolattartókat és a cég képviselőit, a vállalat így akár névtelen is maradhat a platformon.

Keresés térképen és listanézetben: számos szűrőeszköz használható

A közösséghez tartozók összekapcsolása világszerte

Az ORDERFOX.com felhasználói a világ hamarosan legnagyobb CNC-piacán nyernek helyi és globális jelenlétet. Előbbre kerülhetnek a Google és egyéb keresőmotorok találati listáin, az így felmerülő új üzleti kapcsolatok pedig új lehetőségeket is hordoznak magukban. A lehetséges üzleti partnerek pusztán azok adatlapjának megtekintésével megismerhetők. Már a vállalati profilok létrehozását és használatát is a későbbi egyszerű használathoz tervezték meg. A szabadon testreszabható beviteli mezők és előre konfigurált választásos lépések jelentősen leegyszerűsítik a vállalati profil létrehozását. A vállalatok bemutathatják a gépparkjukat és a referenciáikat képek, videók, céges brosúrák, tanúsítványok stb. formájában. A feltöltéshez a fájlokat egyszerűen a beviteli ablakba kell húzni, módosítani pedig bármikor lehet. A vállalatokra irányuló kereséssel akár helyi, akár globális keresést is indíthat. A távolságra, technológiára, anyagokra, iparágra, tanúsítványokra és alkalmazotti számra vonatkozó szűrők által olyan cégeket találhatunk meg, amelyek minden megadott kritériumnak megfelelnek. A közelmúltban csatlakozott vállalatok egy külön zónában is megjelennek. Ha nem kívánunk kapcsolatba lépni senkivel, a vállalati profilunkban egy gombnyomással aktiválhatjuk az adatvédelmi módot, és ezzel elrejtőzhetünk a keresések elől.

www.orderfox.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek