Újszerű, innovatív technológiák

2012. április 02., hétfő, 16:09

Címkék: CNC PANNON-SPIRÁL Kft. Új Széchenyi Terv

A PANNON-SPIRÁL Kft. 12,2 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a Mikro-, kis és középvállalkozások technológiai fejlesztése című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 30,5 millió forint összköltségű beruházásból új függőleges CNC megmunkáló központ beszerzésére került sor.

A Pannon-Spirál Kft. 1994-ben alakult magánszemélyek tulajdonaként a gépipar egyes részterületeit felölelő tevékenységekre. A cég szolgáltatásai közé tartozik csőgyártó berendezések készítése, felújítása saját dokumentáció alapján, illetve különféle fémipari alkatrészek, részegységek gyártása a vevők dokumentációja szerint.

Az elmúlt évek során folyamatosan kialakult piaci kapcsolatok bővítése szükségessé tette a cég kapacitásának fejlesztését, a termelékenység növelését, amelynek elérését a beszerzett, közepes mérettartományú, nagypontosságú 3D megmunkálást biztosító, új, függőleges CNC megmunkáló központ üzembeállítása nagyban segíthet.

A fejlesztés eredményeként a cég a vevői igényeket jobban ki tudja elégíteni a meglévő létszám megtartása, illetve növelése mellett, továbbá erősödik a vállalkozás beszállítói pozíciója is osztrák és német, valamint amerikai és német tulajdonú cégek magyarországi vállalatai irányában, amelyek autógyárak berendezései, illetve papír-nyomdaipari gépek, dohányipari gépek gyártásában érdekeltek.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek