Új ügyfél szavazott bizalmat a magyarországi Hödlmayr-vállalatnak

2020. február 03., hétfő, 12:29

Címkék: Hödlmayr Hungária Logistics Kft. közúti szállítás logisztika Renault szállítás szállítmányozás

Néhány hete már a Renault Hungária is a Hödlmayr szakembereinek kompetenciáját veszi igénybe az újautó-logisztikai kérdésekben. A Hödlmayr Hungária Logistics Kft., az Európa-szerte működő logisztikai cég magyarországi leányvállalata a megbízás alapján több mint hétezer új jármű elosztásáért felel. A járművek felét közvetlenül a gyárból juttatják célba, a másik felét pedig a magyarországi kereskedőkhöz történő kiszállítás előtt ideiglenesen a Hödlmayr győri logisztikai bázisán raktározzák.

„Az ágazaton belül rugalmasságunkról, hatékonyságunkról és megbízhatóságunkról ismernek minket. A rólunk kialakult képet és a felénk irányuló bizalmat az elmúlt évtizedek kemény munkájával és a gépjármű-logisztikában, alapvető üzletágunkban foganatosított folyamatos beruházásainkkal érdemeltük ki” – hangsúlyozza az új megrendeléssel kapcsolatban Iván György, a Hödlmayr magyar leányvállalatának ügyvezetője.

„A Renault anyavállalatának globális döntése értelmében lépett a Renault Hungária és a Hödlmayr Hungária Logistics járműlogisztikai partneri viszonyra. A változó piaci körülmények miatt rugalmas, ugyanakkor precíz és pontos partnerre van szükségünk, és a Hödlmayr megfelel ezen kritériumoknak.” – mondta Kelemen-Tűz Gabriella a Renault Hungária marketing-igazgatója.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek