Új székházat épített Hollandiában a LEMO a szolgáltatási kompetencia megerősítéséhez

2019. október 16., szerda, 20:54

Címkék: ipari kommunikáció kábel kábeltechnológia kommunikáció Lemo székhely vezetékek vezetékezés

A Benelux-piacok példátlan növekedésének támogatása érdekében a LEMO új, célirányos high-tech és környezetbarát létesítményt épített Amszterdam közelében.

A LEMO 2005-ben nyitotta meg hollandiai leányvállalatát, kezdetben a Benelux-piac kiszolgálására. A leányvállalat alkalmazotti száma időközben 2-ről 50 főre emelkedett. A LEMO Hollandia napjainkban kábelszerelési osztállyal is rendelkezik, ezenkívül otthont ad a több európai céget ellátó LEMO Európai Disztribúciós Központnak is. A leányvállalat felelőssége ezenkívül a LEMO Northwire kábelek európai raktárkészletének gondozása is.

A Haarlemben található új, kortárs stílusú háromszintes épületet a hatékonysági szempontokat szem előtt tartva tervezték. A tervezőknek és az építészeknek iparági szakértők adtak tanácsokat az áruk és az emberek mozgásának optimalizálása érdekében. A létesítmény megnövelt raktárkapacitás és felgyorsított szállítási szolgáltatások kialakítását teszi lehetővé.

„ Köszönhetően a duplájára nőtt 2500 m2-es alapterületű új épületnek, megháromszorozódott az összeszerelési kapacitásunk, és az irodai személyzet számát is meg tudjuk duplázni ” - jelentette ki Niels Zonneveld, a LEMO Benelux ügyvezető igazgatója.

A LEMO Hollandia 2019. szeptember 16-án költözött át az új épületbe.

 

www.lemo.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek