Új licenc előfizetési modellt jelentett be az Eplan

2020. szeptember 17., csütörtök, 20:45

Címkék: eplan Eplan Data Portal EPLAN Platform tervezői szoftver

Javában zajlik az ipar átalakulása, ennek eredményeként pedig a piaci viszonyok is változnak. Az Eplan következetesen alkalmazkodik ezekhez a változásokhoz: 2021 augusztusától az új szoftverlicenceket kizárólag előfizetéses modellben teszi elérhetővé. A nagyobb rugalmasság különösen az ügyfelek számára lesz előnyös.

2021. augusztus 1-jétől az Eplan kizárólag előfizetéses modellben kínálja az új licenceket. "Ügyfeleink érdekében 100 százalékban a jövő elvárásaihoz igazítjuk az üzletpolitikánkat - magyarázta Sebastian Seitz, az Eplan vezérigazgatója a változásokat. - Ez az úttörő döntés mind a jelenlegi, mind az új ügyfeleink számára gyümölcsöző lesz." Seitz biztos abban, hogy az olyan előnyök, mint a vonzó belépési feltételek, az előfizetés időtartamának rugalmassága, valamint az Eplan következő verziójában megjelenő átfogó új funkciók semmi kívánnivalót nem hagynak maguk után.

Sebastian Seitz: "Tovább akarjuk erősíteni a kapcsolatot ügyfeleinkkel. A digitális és az ipari átalakulás idején  a szoros kommunikáció képezi a siker alapját mindkét oldalon" - jelentette ki Sebastian Seitz, az Eplan vezérigazgatója.

A lényeg: intenzív párbeszéd az ügyfelekkel

"Tevékenységünk középpontjában mindig az ügyfeleink sikere áll - jelentette ki Seitz. - Szoftverfejlesztéseinkkel teljes mértékben az ügyfelek igényeit kívánjuk kiszolgálni és egyúttal inspirálni szeretnénk őket." Ez a megállapítás egyben a vállalat hitvallását is jelzi: az ügyfelek sikerének biztosítása és előmozdítása a hatékony tervezés segítségével. Seitz vezérigazgató ezenkívül azt várja, hogy az előfizetéses modell még intenzívebb párbeszédet indít majd el az ügyfelekkel. "Tovább akarjuk erősíteni a kapcsolatot ügyfeleinkkel. A digitális és az ipari átalakulás idején a szoros kommunikáció képezi a siker alapját mindkét oldalon."

Az új előfizetési feltételek meglévő ügyfeleink számára azonnal elérhetővé válnak. Az új és a jelenlegi ügyfelek azonban 2021. július 31-ig változatlanul öröklicencként vásárolhatnak új, vagy további licenceket.

www.eplan.de

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek