Új kisfilm jelent meg a KELLER-ről

2022. május 20., péntek, 06:00

Címkék: film Keller AG mérés méréstechnika nyomás nyomásérzékelés nyomásmérés nyomástávadó szenzor szenzortechnika

A KELLER név 1974 óta egyet jelent a nagy pontosságú nyomásmérési technológiával. A közel fél évszázad alatt felhalmozott rengeteg tapasztalattal büszkélkedő KELLER AG für Druckmesstechnik cégről most új kisfilm jelent meg, ami néhány ponton nagyon személyes betekintést is nyújt a vállalkozás mindennapjaiba.

A családi vállalkozást 2019-től irányító Tobias és Mike Keller testvérpár a második generációnak számít, akik az apjuk, Hannes W. Keller fizikus által alapított svájci cég vezetésében szerepet vállalnak.

Számukra az élet nemcsak a fejlesztésekről szól, hanem arról is, hogy fenntartható módon alkalmazkodjanak a piaci körülmények állandó változásaihoz. A hangsúly ezen belül olyan aktuális kérdéseken van, mint az Ipar 4.0, a Tárgyak Internete (IoT), valamint az egyedi, testreszabott megoldások.

A csúcsminőségű, maximális funkcionalitással rendelkező termékek előállításának legfontosabb tényezője a munkaerő. A munkatársak ugyanis szívüket-lelküket és rengeteg kezdeményezőkészséget tesznek bele a munkájukba nap mint nap – elvégre egy sikertörténet létrehozásához sosem elegendő egyetlen ember.

Az erős alapokkal és nyitott szellemiséggel rendelkező KELLER a jövőben is csapatként tervez megbirkózni az előtte álló kihívásokkal.

www.keller-druck.com

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

Média Partnerek