Siker a szabványosítással

2018. július 17., kedd, 06:00

Címkék: acélmegmunkálás Meusburger normália normáliák szerszám szerszámgyártás szerszámtechnika

A Meusburger cégcsoport a minőségi szabványosított alkatrészek, forrócsatornás és szabályozó rendszerek, valamint válogatott műhelyfelszerelési termékek vezető nemzetközi gyártója. Világszerte több mint 18 500 ügyfél használja a szabványosítás nyújtotta előnyöket és profitál az acélmegmunkálásban szerzett több mint 50 éves tapasztalatunkból. A Meusburger cégcsoport termékei állandó szállítási készenlétével a szerszámkészítés és gépgyártás megbízható globális partnere.

Meusburger mint megbízható partner

A Meusburger nagy pontosságú szabvány alkatrészeivel optimalizálható a teljes gyártási folyamat. A minőségi szabványelemek következetes alkalmazásával a szerszámkészítésben és gépgyártásban, valamint az azt követő termékgyártásban jelentős költségmegtakarítás érhető el. A Meusburger szerszámlapok és hasábok feszültségcsökkentettek, ezáltal megbízható alapot szolgáltatnak a kiváló minőségű szerszámok és gépalkatrészek készítéséhez.

Legrövidebb szállítási határidők

A legkorszerűbb gyártósorokon és átgondolt munkafolyamatokon át kerülnek a Meusburger termékei a legnagyobb szabványelemraktárba. A termékek állandó magas minőségét a cég saját minőségbiztosítási rendszere garantálja. Optimalizált logisztikai folyamatok biztosítják a legrövidebb szállítási határidőket.

Legjobb szolgáltatás

A Meusburger termékkínálatát és szolgáltatásait folyamatosan ügyfelei igényeihez igazítja. A leegyszerűsített rendelési folyamatokkal, állandó szállítási készenléttel, rövid szállítási határidőkkel és a beszállítók számának csökkentésével az ügyfelek időt és költségeket takaríthatnak meg. Áttekinthető és informatív prospektusok, valamint tökéletes kiszolgálás egy rátermett csapattal teszi a Meusburger szolgáltatását teljessé.

www.meusburger.com


Meusburger cégcsoport

Forgalom 2017:                                  291 millió euró

Katalógustermékek:                          86 000 – szállítási készenlét 97%

Termékek:                                           Szabványosított alkatrészek és műhelyfelszerelési termékek a                                                                   szerszámkészítéshez és gépgyártáshoz;

     forrócsatornás és szabályozó rendszerek

Ügyfelek:                                            Világszerte több mint 18 500

Értékesítési kirendeltségek:             India, Kína, Törökország, USA és Mexikó

Alkalmazottak:                                   1 550

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek