Rajtra készen áll az iparág

Első ízben adják át a Valve Star Award díjat a düsseldorfi VALVE WORLD EXPO 2022 szakvásáron

2022. szeptember 23., péntek, 06:00

Címkék: BD-Expo düsseldorf fenntarthatóság messe düsseldorf szelep szelepsziget Valve World Expo

Alig három hónap múlva végre megint megnyílnak a vásárkapuk és 2022. november 29 – december 1. között a düsseldorfi vásárközpont 1-es, 2-es és 3-as csarnokában részt vehetünk a az ipari szerelvények és szelepek vezető nemzetközi világvásárán, a VALVE WORLD EXPÓ-n.

A világjárványnak betudható négy éves megszakítás után ismét felsorakozik az újdonságokkal tobzódó iparág. Már több mint  300 kiállító jelentkezett be 27 országból összesen több mint 10.000 négyzetméternyi kiállítási területre. Kiemelkedően sok olasz, spanyol, francia, török, holland és brit vállalat mutatkozik be a seregszemlén. A tengerentúli kiállítók az Egyesült Államokból, Indiából, Tajvanról, Koreából és Kínából érkeznek. Németországból eddig 86 vállalat jelezte részvételét kiállítóként.

A VALVE WORLD EXPO támogatójaként öt vállalatot, a Velan-t, az Emerson-t, a Neway-t, az MRC Global-t és a KITZ-et sikerült megnyerni, ezen kívül a Zwick Armaturen jelenik meg a szalagokon támogatóként.

Premierek

A szakvásár keretében első ízben adják át a Valve Star Award díjat. A Vulkan kiadó szervezésében zajló pályázatban a kiállítók a szakvásárt megelőzően adhatják be a termékeiket bemutató összefoglalót a Valve Star Award pályázatán. A nyertesről online szavazással döntenek. A győzteseket a szakvásár időtartama alatt négy kategóriában: a szerelvények, a hajtások, a tömítéstechnika és az Ipar 4.0/automatizálás-technika hirdetik meg és tüntetik ki. A VALVE WORLD EXPO ezzel a díjjal állítja rivaldafénybe a kiemelkedően innovatív vállalatokat és termékeiket.

Ezen kívül a Vulkan kiadó idén először rendezi meg a német nyelvű ingyenes Expo Fórumot az első két vásárnapon (november 29-én és december elsején) a 3-as vásárcsarnokban. A harmadik vásárnapon a KCI veszi át a stafétát egy angol nyelvű tematikus rendezvénnyel.

A szakvásár további újdonsága a vásárnapokon kínált ecoMetal-trails bejárás: a fenntarthatóságot a vállalatuk zászlajára tűző kiállítókat érintő vezetett bejárások sorozata.

A gyáraikban kiemelkedő energia-hatékonysággal, az erőforrásokat kímélve és a környezetvédelmi szempontokra érzékenyen termelő kiállítók a vásárt megelőzően jelentkezhetnek a Messe Düsseldorf vásártársaságnál, hogy őket is érintse a vezetett bejárás. A jelentkezéseket Vanessa Mauch fogadja a MauchV@messe-duesseldorf.de címen.

A VALVE WORLD EXPO 2022 szakvásárra, a konferenciára, az Expo Fórumra és más ősbemutatókra vonatkozó további információkat kínál a seregszemle honlapja a www.valveworldexpo.de címen.

Magyarországi képviselet:

BD-Expo Kft.

Máté Szilvia

Tel.: 346-0273

E-mail: office@bdexpo.hu

www.bdexpo.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

Média Partnerek