Okosiroda integrációs platformot fejlesztett az SMP Solutions Zrt.

2021. január 29., péntek, 11:15

Címkék: épületautomatizálás épülettechnika informatika intelligens épület IT IT infrastruktúra IT menedzsment pályázat támogatás

Az SMP Solutions Zrt. támogatási kérelmet nyújtott be a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett 2020-1.1.2-PIACI KFI kódszámú, „Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása” című pályázati felhívásra.

Az „Okosiroda integrációs platform fejlesztés – az irodaházi „okos” szolgáltatások egységes működtetése és kezelése, az irodai és otthoni munkavégzés mesterséges intelligencia vezérelt támogatásával” című, 2020-1.1.2-PIACI-KFI-2020-00055 azonosító számú támogatási kérelmet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásra érdemesnek minősítette. A projekt összköltsége 485.000.473, - Ft, melyből a vissza nem térítendő támogatás összege 297.062.790, - Ft.

Az SMP Solutions Zrt. 1989-es alapítása óta elkötelezetten képviseli az informatikai, bank- és biztonságtechnikai kihívások minőségi és hatékony megoldásait a forgalmazástól a rendszerintegráción és az üzemeltetésen át a karbantartásig. Ügyfeleinek komplex, kimagasló technikai megoldást nyújt elképzelésük megvalósítására a tervezéstől a rendszer telepítésén át a szervizszolgáltatásig. Nap mint nap keresik az újabb kihívásokat, az innovatív megoldásokat, lehetőséget a fejlődésre az IT biztonság, a digitális üzleti megoldások és a banktechnika területein.

Fejlesztésükkel az épületek kihasználtságának hatékonysága, az infokommunikációs technológiák tárháza, valamint a felhasználói elégedettség egyaránt növelhető. Utóbbi segít a dolgozók megtartásában és a fiatal tehetségek bevonzásában is. Az Okosiroda azonban ennél jóval többet kínál: az irodaházak hatékonyságának növekedésével a károsanyag-kibocsátás jelentősen csökken, az otthoni munkavégzés támogatásával pedig a munkába járás is kevésbé terheli meg a környezetet.

A projekt keretében az alábbi szoftvertermékek és szolgáltatások jönnek létre:

  • Alkalmazásintegráció: Az üzemeltetési és informatikai rendszerek integrációja.
  • Mobilnavigáció: Tájékozódást segítő, alaprajz alapú mobilnavigáció.
  • Vendégfogadás: Vendégek automatikus beléptetése megfelelő jogosultságok alapján.
  • Parkolástámogatás: Hatékony, dinamikus helykiosztás foglaltsági állapot kijelzésével.
  • Tárgyalómenedzsment: Mobilalkalmazás a hatékonyabb tárgyalókihasználásért.
  • Eszközmenedzsment: Irodai eszközök helyalapú lekérdezése.
  • Létesítménygazdálkodás: Igény- és hibabejelentés helymegjelöléssel, fényképek csatolásával.
  • HR-tevékenységek: Dolgozók be- és kiléptetése, otthoni munkavégzés menedzselése.
  • Jelentéskészítő és -elemző funkciók

További információ:

SMP Solutions Zrt.

Telefon: 30/2515728

https://smpsolutions.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek