Magyar Innovációs Szövetség 30. közgyűlése

2019. március 08., péntek, 18:18

Címkék: fejlesztés innováció kutatás kutatás-fejlesztés Magyar Innovációs Szövetség

A tagszervezetek elfogadták a 2018. évről szóló beszámolót, és új elnökséget választottak. A közgyűlés szakmai vendége Szigeti Ádám, az TM helyettes államtitkára volt. A Magyar Innovációs Szövetség 2018. évi Média Díjában az M5 csatorna részesült.

2019. március 7-én került sor Budapesten, a Hotel Aquincumban a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) 2018. évet záró, tisztújító közgyűlésére. A közgyűlés egyhangúlag elfogadta a 2018. évről szóló beszámolót, és új elnökséget választott. Az elnöknek - Szabó Gábornak, a Szegedi Tudományegyetem kutató professzorának - és az általános elnökhelyettesnek - Greiner Istvánnak, a Richter K+F igazgatójának - ugyanakkor újra bizalmat szavaztak.

Szigeti Ádám, az ITM helyettes államtitkára − a közgyűlés szakmai vendége – többek között arról beszélt, hogy a következő uniós költségvetési ciklusban (2021-2027) a kormány kiemelt feladatának tekinti a kis- és a közepes vállalkozások (kkv) innovációs képességének javítását. A kkv-k szemléletformálásában a minisztérium kiemelten számít a MISZ segítségére is.

A Magyar Innovációs Szövetség 2018. évi Média Díjában az M5 csatorna részesült, mely különösen nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a jövő kutató és tudós nemzedékének ma még ifjú tagjai lehetőséget kapjanak a bemutatkozásra.

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Austria transfers

Média Partnerek