Letették az új Trumpf székház alapkövét Gödöllőn

2021. július 02., péntek, 10:33

Címkék: autóipar autóipari beszállító építkezés Gödöllő ipar 4.0 lemezmegmunkálás székhely Trumpf

Ünnepélyes keretek között tették le a német gépgyártó 4 milliárd forintból épülő új székhelyének és Ipar 4.0 bemutatótermének alapkövét Gödöllőn 2021. július 1-én. Az új bemutatóteremmel Magyarország válhat a TRUMPF csoport délkelet-európai – beleértve Törökországot is – csomópontjává.

A TRUMPF csoport összesen 4 milliárd forintot fektet be az új épületbe, valamint egy gépekkel felszerelt bemutatóterembe a Gödöllői Üzleti Parkban. A hazai jelenlét erősítését az autóipar növekvő üzleti lehetőségei indolkolták. A cégcsoport várakozásai szerint  lézerek árbevétele az autóipar számára gyártott akkumulátortechnika és egyéb komponensek területén a régióban 2025-ig elérheti a 100 millió eurót.

Az ünnepélyes alapkőletétel pillanata

Az ünnepélyes alapkőletételen beszédet mondott Marcella Montelatici, a TRUMPF Werkzeugmaschinen GmbH + Co. KG értékesítésért és szolgáltatásokért felelős ügyvezetője, dr. Nagy Ádám, az Innovációs és Technológiai Minisztérium iparági stratégiákért és szabályozásért felelős helyettes államtitkára, valamint dr. Gémesi György, Gödöllő város polgármestere.

A tervezett épület látványterve Gödöllőn

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
Média Partnerek