Közös lízingprogramot indít a Universal Robots és a DLL

A gyártóvállalatok előzetes tőkebefektetés nélkül, azonnal élvezhetik az együttműködő robotok előnyeit

2020. január 16., csütörtök, 06:00

Címkék: automatizálás finanszírozás ipari robot kollaboratív robot robot robotika Universal Robots

A világ legmegbízhatóbb és legnépszerűbb együttműködő robot(kobot) gyártója, a Universal Robots (UR) a mai nap a DLL globális pénzügyi szolgáltatóval közösen egy új lízingprogramot indított. Az új partnerkapcsolat mérettől és költségvetéstől függetlenül az összes vállalkozás számára lehetővé teszi, hogy azok kiélvezhessék az automatizáció által nyújtott előnyöket úgy, hogy közben ne kelljen a pénzáramlás, vagy a szezonális ingadozások miatt aggódniuk.

„Egyenlő lehetőséget teremtünk a versenypiacon, hiszen hozzásegítjük a vállalkozásokat ahhoz, hogy a kobotokat egyből munkába tudják állítani, előzetes tőkebefektetés nélkül.” – mondta Klaus Vestergaard, a Universal Robots pénzügyi igazgatója. „A UR finanszírozási szolgáltatása egy gyors, kockázatmentes és pénzügyileg kedvező modellt ajánl a végfelhasználók számára a gyárukban történő automatizáció felgyorsításához. A partnerkapcsolat segítségével egyszerűen tovább lehet fejleszteni meglévő kobotokat, vagy új egységeket telepíteni, de arra is van lehetőség, hogy először csak teszteljék a kobotoka. Mindezzel a végfelhasználóknak lehetőségük nyílik arra, hogy maximalizálni tudják termelékenységüket, termékminőségüket, valamint jövedelmezőségüket anélkül, hogy emelkednének költségeik vagy készpénzkiadásaik.”

A DLL személyre szabott pénzügyi és lízingprogramokat kínál a UR ügyfeleinek, melyeket a növekedés és a modern gyártási üzletág szükségleteinek szem előtt tartásával hoztak létre. Mivel az üzleti körülmények gyakran változnak, az ügyfeleknek lehetőségük van arra, hogy a szerződéses időszak alatt pénzforgalmuk ingadozásainak megfelelően saját maguk alakítsák a részletfizetések, az új felszerelés telepítésének, vagy új kobotok üzembe helyezésének időzítését. A finanszírozási időszak végén a vásárlóknak lehetőségük nyílik az eredeti ár töredékéért megvásárolni a berendezést, újabb technológiára váltani, meghosszabbítani a finanszírozási időszakot, vagy egyszerűen csak visszaszolgáltatni a robotot.

„Nagy örömmel tölt el minket, hogy globális partnerkapcsolatra léphettünk a Universal Robots-szal.” –

Mondta Neal Garnett, a DLL építkezési, közlekedési és ipari globális üzletág igazgatója. „A piac, amelyen tevékenykedünk, nagyon gyors ütemben fejlődik. Ezen a partnerkapcsolaton keresztül most automatizációs eszközök széles köréhez tudunk pénzügyi megoldásokat nyújtani. A kobotok átalakítják az iparágat, és a piacot egyértelműen a UR vezeti. A személyre szabott pénzügyi megoldásaink lehetővé teszik a UR végfelhasználóinak, hogy egyszerűen csökkentsék a kobotok telepítésével járó kockázatot azzal, hogy a tulajdonlás helyett a rugalmas, használatalapú finanszírozást választják. A gyártóvállalatok így létrehozhatják azokat az alkalmazásokat, melyekkel versenyképesek, és sikeresek tudnak lenni, miközben több embert tudnak a stratégiai feladatokra csoportosítani.”

A UR forgalmazói hálózata minden országban közvetlenül a DLL dedikált pénzügyi szakértőivel fog együttműködni, hogy új fizetési és lízingelési lehetőségeket teremtsen az érdeklődő ügyfelek számára. A szakértők specializált ismeretei, a rugalmas finanszírozási szolgáltatások, és a stratégiai marketing források együtt fogják a UR-t támogatni abban, hogy végrehajtsa növekedési stratégiáját. A végfelhasználók továbbra is élvezhetik a UR-rel való közös munka előnyeit, beleértve a globális elérést, a helyi támogatást, a szervizt és karbantartást, az online UR Academy-n keresztül történő képzést, a hitelesített továbbképző központok globális hálózatát, és a UR kiterjedt UR+ Ökoszisztémáját.

www.universal-robots.com/products/collaborative-robot-rental/

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek