Júniusra halasztották a METAV 2022 kiállítást

2022. január 12., szerda, 18:09

Címkék: BD-Expo düsseldorf fémipar kiállítás messe düsseldorf metav METAV 2021 VDW

2022. márciusáról 2022. június 21-24. közé halasztották a Nemzetközi Fémipari Szakkiállítást.

Dr. Wilfried Schäfer, a METAV-ot szervező VDW (Német Szerszámgépgyártók Szövetsége) ügyvezető igazgatója szerint "Sajnos a koronavírus járvány továbbra is rendkívül komoly helyzetet teremt, és az omikron változat miatt jelentősen megnőttek az esetszámok. Az ezzel járó nehéz és bizonytalan helyzet rra késztetett bennünket, hogy a METAV 2022-t nyárra halasszuk."

A gyors döntéssel a szervezők célja az volt, hogy elkerüljék a felesleges további költségeket és segítsék a kiállítókat a biztonságos tervezésben. "Folyamatosan egyeztetünk kiállítóinkkal, és tudjuk, hogy a halasztást nagy többség támogatja – tette hozzá Schäfer. – Az új júniusi dátum minden téren pozitív fogadtatásra talált."

"Számunkra mindig a kiállítók és a látogatók a legfontosabbak – tette hozzá Martin Göbel, a VDW vásári részlegének ügyvezető igazgatója. – A lehető legjobb platformot szeretnénk kínálni számukra, hogy találkozhassanak egymással. Meggyőződésünk, hogya halasztás helyes döntés, amit a nyári sikeres METAV szakvásár is vissza fog igazolni – bár most három hónappal többet kell várnunk, mint szerettük volna."

Magyarországi képviselet:

BD-EXPO Kft

Máté Szilvia, képviseletvezető

Tel.: 1/346-0273

E-mail: office@bdexpo.hu

www.bdexpo.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek