Ingyenes belépő az MACH-TECH és IPAR NAPJAI 2019 kiállításra!

2019. április 02., kedd, 06:00

Címkék: automatizálás belépőjegy gépipar HUNGEXPO ipar 4.0 Ipar Napjai 2018 Mach-Tech Mach-Tech 2017

2019. május 14–17. között kerül megrendezésre a MACH-TECH és IPAR NAPJAI szakkiállítás-együttes a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A TechMonitor olvasói idén is ingyenesen tekinthetik meg a kiállítások széleskörű kínálatát.

MACH-TECH és az IPAR NAPJAI a legátfogóbb ipari szakkiállítás, amely szinte az összes ágazatot felvonultatva ad képet a különböző iparági trendekről, fejlesztésekről és eredményekről. A kiállítás sikerességét mutatja, hogy folyamatosan érkeznek a kiállítói jelentkezések, számos kis- és középvállalkozás, valamint nagyvállalat foglalta már le helyét a pavilonban.

A kiállításra a TechMonitor olvasói előzetesen online regisztrálhatnak, mely regisztrációval ingyen tekinthetik meg a rendezvényt!

A kedvezményes előjelentkezési határidő lejárta után elmondható, hogy óriási az érdeklődés a cégek részéről a rendezvény iránt, folyamatosan érkeznek a jelentkezési ívek, nem csak a törzskiállítóktól, de számos új vállalat is részvételéről biztosította a szervezőket. A kiállításegyüttes sikerességére való tekintettel, előreláthatólag, újabb pavilon kerül megnyitásra, így 2019-ben már a D pavilon is a kiállítók rendelkezésére áll az A, a G és az F pavilon mellett.

Tervezett programok:

  • Ipar 4.0 konferencia
  • B2B Beszállítói Fórum
  • Targoncaverseny
  • Színvonalas kiállítói előadások, workshopok
  • Szakmai partnerek által szervezett konferenciák, továbbképzések
  • Zöld megoldások bemutatása, költség- és energiatakarékos működés

2019. május 14-17.

HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek