Ingyenes belépő az AUTOMOTIVE HUNGARY 2021 kiállításra!

2021. október 21., csütörtök, 12:37

Címkék: autógyár autógyártás autóipar autóipari beszállító Automotive Hungary belépőjegy HUNGEXPO kiállítás

9. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás 2021. november 16-18. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Újra megnyitja kapuit a magyar és közép-kelet-európai járműipart bemutató komplex fórum, ahol az autógyártás teljes spektruma jelen van a formatervezéstől a gyártásig, lehetőséget teremtve a meglévő kapcsolatok ápolására és új üzleti kapcsolatok építésére.

Látogasson el a Hungexpo komplex járműipari rendezvényére, mely egy időben, egy helyen, átfogóan mutatja be az autógyártás folyamatát, a legújabb megoldásokat, innovációkat, szolgáltatásokat a tervezéstől a kivitelezésig!

Időpont: 2019. november 16-18.

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközont

 

 

A tervezett programok szerepel a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara által szervezett „Az E-mobilitásról másképpen VI.” Konferencia, az Innovációs és Technológiai Minisztérium által szervezett „Hidrogén-technológiával a zöld jövőért” hibrid konferencia, a MAGE, MAJOSZ, HIPA, HUNGEXPO által szervezett B2B Beszállítói Fórum, illetve a mérnökhallgatók számára szervezett TechTogether verseny.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek