Gyors és egyszerű út a piacokhoz

2018. július 19., csütörtök, 05:46

Címkék: 3D nyomtatás online platform Raspberry Pi RS Components

Az új DesignSpark platform a tervezői közösséget célozza meg, lehetővé téve a kisvállalkozások és gyártók számára termékeik eladását és a piaci elfogadottság tesztelését.

Az RS Components (RS) ma bemutatta egy alapvetően új platform béta verzióját – a DesignSpark Piacteret – amely lehetővé teszi a gyártók, professzionális előállítók, start-up vállalkozások és kisvállalkozások számára, hogy reklámozzák és eladják saját újdonságaikat és termékeiket más gyártók és kivitelezők széles köre számára, beleértve az RS DesignSpark kivitelezői és gyártói közösségének több mint 650 000 fős tagságát.

A potenciális eladók belistázhatnak bármilyen elektronikával vagy 3D nyomtatással kapcsolatos terméket, amennyiben azokat saját maguk gyártják. Ez magában foglalhat bármit, mint például az olyan egykártyás számítógépek, mint a Raspberry Pi vagy az Arduino platformok bővítőkártyáit, vagy önálló szórakoztató projekteket, 3D nyomtatású árucikkeket és viselhető eszközöket.

Bárki ingyenesen regisztrálhat a platformra saját gyártmányainak értékesítése és termékek vásárlása céljából. A DesignSpark Piactér azt is lehetővé teszi, hogy a vevők olyan, új fejlesztésű egyedi termékeket vásároljanak, amelyek még nem érhetők el a piacon széles körben. Fontos tudni, hogy a DesignSpark platformon történő értékesítés után nem kell díjat és jutalékot fizetni, azonban az olyan fizető platformok, mint a PayPal vagy a Stripe jutalékot szednek az eladóktól.

A DesignSpark Piactér a DesignSpark legújabb nagy fejlesztése. A 2010-ben indult DesignSpark ingyenesen letölthető eszközöket kínál NYÁK-, gépészeti és elektronikai tervezéshez, valamint könyvtárakat, információtárakat. Az oldal lehetőséget biztosít tervek és egyéb alapvető szakértői tippek megosztására.

A DesignSpark további funkciója, hogy az eladók nem csupán belistázhatják termékeiket a DesignSpark Piactérre, hanem cikket is közzétehetnek termékeikről a DesignSpark.com honlapon, amely további előnyöket nyújt a DesignSpark közösségi média csatornáin való megjelenéssel.

„A gyártók, kivitelezők és más, kezdő vállalkozók előtt álló egyik legnagyobb kihívás, hogy új termékeik és alkotásaik a potenciális vevők szeme elé kerüljenek, és tesztelhessék a piacot, mielőtt megkezdenék a tömeggyártást,” mondta Mike Bray, a DesignSpark főnöke az RS-nél. „A DesignSpark Piactér egy innovatív megoldás, amely lehetővé teszi a gyártók és más fejlesztők, hobbi mérmökök számára, hogy belistázzák termékeiket, és igen széles közönség előtt reklámozzák azokat. A DesignSpark Piactér teljessé teszi a koncepció-létrehozás-értékesítés folyamatot a mérnökök számára, ami azt jelenti, hogy a DesignSpark egyetlen platformon keresztül segíti a mérnököket termékeik megtervezésében, reklámozásában és értékesítésében.”

További információkért és a termékek forgalmazásának megkezdéséhez a DesignSpark Piactéren keresse fel a https://www.designsparkmarketplace.com/ honlapot.

hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek