Globális tervezési versenyt indít új zenei élmény témában az RS Components

A DesignSpark honlapon indított „Summer of Sound” verseny keretében innovatív technológiai módokon keresztül kell zenét szerezni

2018. augusztus 30., csütörtök, 19:54

Címkék: elektronikus zene RS Components tervezés tervezési verseny tervező verseny

Az RS Components (RS) egy globális többcsatornás forgalmazó ma útjára indított egy tervezési versenyt a kivitelezői és gyártói közösséget tömörítő DesignSpark honlapján, amelynek keretében 1500 £ értékű RS termék nyerhető.

A „Summer of Sound” (A hang nyara) versenyen a résztvevőknek a technológia segítségével új zenei élményt kell alkotniuk. Ehhez feltalálhatnak egy teljesen új elektronikus zenei eszközt, átalakíthatnak egy létező akusztikus hangszert, de kifejleszthetnek egy új digitális zenei interfészt is. A nevezéshez a találmánynak eredetinek kell lennie és hallható zenei hangot kell tudnia előállítania.

„Az évnek ebben a szakában sokan készülődnek a fesztiválszezonra, ezért ez egy alkalmas időpont egy olyan tervezési verseny elindítására, amely innovációk létrehozására inspirálja a zene és a technológia szerelmeseit – mondja Mike Bray, a DesignSpark elnökhelyettese az RS-nél. – Ez is illusztrálja azon üzenetünket, amelyet napjaink mérnöki szaktudáshiányának fényében a fiatalabb generációnak kívánunk átadni, hogy a kreativitás és a tervezés alapelvei miként fedik egymást.

Izgatottak vagyunk, hogy a verseny kapcsán milyen ötletekkel rukkolnak elő a résztvevők, és ki tudja, talán még egy olyan áttörő, új zenei megközelítés is napvilágot láthat, amely a jövőben meghódítja a világ színpadjait és arénáit.”

A Summer of Sound tervezési verseny 2018. június 11-én, hétfőn 9:00-kor (a BST, azaz a brit nyári idő szerint) indul és egészen 2018. szeptember 28-án, pénteken 17:00-ig (BST) tart. A határidő után benyújtott pályamunkákat már nem áll módunkban befogadni. A résztvevőknek projektjüket egy, a DesignSpark honlapon benyújtott cikk keretében kell bemutatniuk és csatolniuk kell egy videófelvételt annak működéséről.

A versenyben való részvétellel kapcsolatban további információkért látogasson el az alábbi honlapra:

https://www.rs-online.com/designspark/enter-our-summer-of-sound-design-challenge.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek