Felvásárolja az IESA-t az Electrocomponents

2018. július 20., péntek, 07:27

Címkék: Electrocomponents plc ellátási lánc felhő felhőalkalmazás felhőplatform felvásárlás karbantartás raktárlogisztika

Az Electrocomponents plc (LSE: ECM) bejelentette, hogy megállapodást kötött az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező, ipari ügyfeleknek értéknövelt kiszervezési szolgáltatást nyújtó IESA felvásárlására 88 millió fontért. Az IESA megszerzése növelni és gyorsítani fogja az Electrocomponents Group értéknövelt szolgáltatási kínálatát, további lehetőségekkel szolgálva a karbantartási, javítási és üzemeltetési (MRO) és egyéb közvetett vásárlások és készletgazdálkodás kiszervezését választó vállalati ügyfelek számára.

Az IESA kiszervezett beszerzési, készletezési és üzletvezetési szolgáltatásokat nyújt tranzakciós feldolgozási szolgáltatások (P2P) mellett a feldolgozó- és a gyártóipar számára. A teljesen integrált közvetett ellátási és átfogó raktári megoldások kiegészítik az Electrocomponents Group meglévő termék- és értéknövelt szolgáltatási lehetőségeit, így teljes körű szolgáltatást nyújtanak a végfelhasználók számára. Az IESA szolgáltatásai lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy fokozzák hatékonyságukat, és megszilárdítsák a közvetett beszerzési szolgáltatói bázisukat egy felhőalapú, szabadalmaztatott piactéri megoldáson (MyMRO) keresztül.

Az IESA különálló üzleti egységként fog működni az Electrocomponents csoporton belül, a jelenlegi IESA vezérigazgató irányítása alatt, aki az Electrocomponents Group elnökének, Lindsley Ruthnak jogosult beszámolni. Az Electrocomponents részeként az IESA és ügyfelei élvezhetik a kiterjedtebb Group méretéből és nemzetközi hatóköréből adódó előnyöket. Ezenkívül a Group nemzetközi beszállítókkal való kapcsolata lehetővé teszi az IESA számára, hogy növelje kínálatát ügyfelei számára, miközben felfokozza nemzetközi jelenlétét és digitális képességeit.

Lindsley Ruth, az Electrocomponents vezérigazgatója

Lindsley Ruth, az Electrocomponents vezérigazgatója a következőket mondta: „Az IESA megszerzése javítani fogja az értéknövelt szolgáltatási ügyleteinket, javítva az ügyfeleinknek nyújtott ajánlatainkat. Úgy véljük, hogy az IESA és az Electrocomponents kombinált digitális képessége piacdifferenciáló, és nagyban növeli az ügyfeleknek és a szállítóknak nyújtott élményt az e-kereskedelem által vezetett megoldások sokkal szélesebb körével. Szándékaink szerint az ISEA-t továbbra is különálló üzleti egységként szeretnénk működtetni az Electrocomponents Group keretein belül, amely lehetővé teszi, hogy megtartsa szállítói függetlenségét, amelyet az ügyfelek nagyra értékelnek. Örömmel üdvözöljük az IESA-t az Electrocomponents Group körében.”

Glenn Timms, az IESA vezérigazgatója a következőket mondta: „Örömünkre szolgál, hogy az Electrocomponents Group részévé válhatunk, és ez egy harmadik fejezet kezdetét jelenti a szervezetünk számára. 2002-ben digitális diszruptor és családi vállalkozásként indultunk el, és 2012-ben történt egy vezetői kivásárlás. A sikereink a kiváló munkatársainkról és az elvégzett kemény munkájukról tanúskodnak, valamint az ügyfeleink és beszállító partnereink belénk vetett hitéről és bizalmáról, a befektetőink támogatásával és bátorításával együtt.

Az Electrocomponents család büszke új tagjaként megtartjuk meglévő vezetői csapatunkat, és továbbra is önálló egységként fogunk működni, amely döntő fontosságú üzleti modellünk számára. Jelentős lehetőségeink lesznek az Electrocomponents Group globális infrastruktúrájának, erőforrásainak és digitális képességének kihasználására, amely az ügyfeleink, szállítóink és alkalmazottaink számára gyorsabb növekedéssel és egyéb előnyökkel jár majd, és várakozással tekintünk fejlődésünk következő fázisára.”

www.electrocomponents.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek