Exportlehetőségek Hollandiában

Magyar gépipari cégek az utrechti ESEF 2012 szakkiállításon

2012. március 26., hétfő, 17:00

Címkék: Boskrom Kft. ESEF hita Strausz Metal Kft. Unitrade M&M Váradi Metal Vime-Coo Kft.

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) által támogatott standon 7 hazai gépipari beszállító KKV mutatkozhatott be, és bővíthette ügyfélkörét holland és belga potenciális vevőkkel az utrechti ESEF 2012 szakkiállításon.

Közel 600 kiállító részvételével, a hollandiai Utrechtben 2012. március 13-16 között rendezték meg az ESEF 2012 és Techni-Show 2012 szakkiállításokat, amelyek együttesen a Benelux régió legnagyobb és legfontosabb gépipari beszállítói rendezvényének számítanak. A kiállításon a beszállítói ágazat teljes spektruma (fémipar, fémmegmunkálás, folyamatszabályozás, szerszámkészítés) bemutatkozott. A résztvevők és a szakmai látogatók egyaránt sikeresnek értékelték a rendezvényt, ami figyelemre méltó, hiszen a gazdasági válság, a nemzetközi kereskedelmi forgalom visszaesése a gépipart különösen érzékenyen érintette.

Az ágazat kitörési pontjai a hatékonyság növelésben, a különféle költségcsökkentő megoldásokban rejlenek, ezért is fogadta kiemelt érdeklődés a kiállításon bemutatott különféle innovatív újdonságokat. A kiállítást négy nap alatt mintegy 30 ezer látogató kereste fel.

A kiállító magyar vállalatok a rendezvényen számos új potenciális partnerrel folytattak tárgyalásokat. Intenzív érdeklődés mutatkozott többek között a Boskrom Kft., a Vime-Coo Kft., a Váradi Metal, Strausz Metal Kft. és az Unitrade M&M termékei iránt. A kiállításon a közép-európai országok közül Magyarország mellett Csehország is önálló standdal vett részt.

A rendezvényen a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) számos beszállítói igényt is feltárt, így a jövőben lehetősége nyílik több magyar KKV-nak arra, hogy hollandiai kapcsolatokat építsen ki.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek