Elindult az InnoTrans Preview

2020. szeptember 23., szerda, 09:51

Címkék: digitalizálás InnoTrans kiállítás mobilitás

A 2020. szeptember 21-én indult InnoTrans Preview lehetővé teszi, hogy virtuálisan megtapasztaljuk az InnoTrans 2021-es újdonságait.

"Nagyon örülünk, hogy az InnoTrans Preview ilyen rövid idő után jó fogadtatásra talált" - mondta Kerstin Schulz, az InnoTrans igazgatója.

Az új InnoTrans Preiview oldalon számos kiállító, például a Siemens Mobility, a Vossloh, a Harsco, a Conec és a Liebherr mutat be innovatív termékmegoldásokat a mobilitás jövőjéről. Személyes webináriumokkal a kiállítók lehetőséget kínálnak arra, hogy az érdeklődők folyamatosan kapcsolatban maradjanak az InnoTrans 2021 április 27-i kezdetéig és eszmecserét folytathasson a szakmai közönség. A webináriumok sokféle témát ölelnek fel: a városi mobilitás villamosításától kezdve a BIG DATA segítségével a karbantartás során a személyi igények pontos meghatározásáig. A webináriumokon való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Az InnoTrans Convention perspektívákat mutat be

A koronajárványnak a fenntartható mobilitás fejlődésére gyakorolt ​​hatása lesz az InnoTrans Preview premierjének témája szeptember 23–24-én InnoTrans-on.

2020. szeptember 23-án és 24-én a Német Közlekedési Fórum (DVF) és a Német Vasútipari Szövetség (VDB) digitális formában tartják meg a Párbeszéd fórumukat és a Nemzetközi Buszfórumot.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek