Egy vállalat, egy név – világszerte

A LAPP egy új márkaarculattal mutatkozott be a Hannover Messén

2018. május 04., péntek, 20:49

Címkék: kábel kábelcsupaszítás kábelkonfekcionálás kábelköteg kábeltechnológia konferencia Lapp vezetékek vezetékezés

A LAPP, az ipari kábeltechnológiák és csatlakozástechnika szakértője továbbfejleszti márkáját. A – nagybetűkkel írt és kiegészítés nélküli – LAPP névvel a családi vállalkozás nemzetközi beállítottságát és az ipari kábelcsatlakozások területén piacvezető szolgáltatói szerep betöltését hangsúlyozza.

A különböző országokban működő társaságok és részlegek a jövőben lemondanak a kiegészítésekről, mindannyian a LAPP név alatt jegyzik a céget. Egy név és egy logó az egész vállalatnak, mely ügyfeleinek bárhol és bármikor ugyanolyan kiváló szolgáltatást nyújt – ez az üzenet. Először a Hannoveri Kiállításon látható az új márkaarculat. A családnév a jövőben is egyet jelent az alapvető vállalati értékekkel: sikerorientált, ügyfélorientált, innovatív és családias.

Az új arculattal a LAPP vállalat számításba veszi azt a fejlődést, hogy kábelgyártóból csatlakozástechnikai megoldások szolgáltatójává vált. A névhez tartozó kiegészítések – mint a „Kabel”, „Cables” vagy egyebek –, melyek a vállalat 1959-es alapítása óta sok országban bevezetésre kerültek, eltűnnek. A LAPP vállalat az elmúlt években sikeresen továbbfejlesztette magát sok iparág és alkalmazás számára nyújtott integrált megoldások és márkatermékek szolgáltatójává; ezt bizonyítják az elmúlt üzleti év pozitív eredményei is. „Ez a megfelelő idő a világszerte egységes név és logó bevezetésének, melyek mindent összekötnek” – mondta Andreas Lapp, az igazgatóság elnöke. A döntés meghozatalakor az ügyfelek és az ő követelményeik voltak középpontban. „Már ma is úgy van, hogy nem számít, melyik országban vásárolják meg ügyfeleink a termékeinket, és hova akarják szállítani, már régóta nemzetközi csapatként működünk. Ennek logikus következménye, hogy ezt a külső megjelenésünk is tükrözze. És pontosan ezt várják el egyébként ügyfeleink is” – folytatta Andreas Lapp.

A változás egy logikus lépés a vállalat fejlődésében, de a Lapp család közös döntése is – a LAPP az LAPP marad. Ezt mutatja a 2017-ben bekövetkezett generációváltás Matthias Lapp esetében: a Lapp vállalkozócsalád harmadik generációjának képviselője vezérigazgatóként Európáért, Afrikáért, a Közép-Keletért és a Dél-Amerikáért felelős.

LAPP Meets Industry: folytatódik a nagy sikerű rendezvénysorozat

Mikor? 2018. május 09. 9:30–16:00

Hol? Velence Resort & Spa, 2481 Velence, Béke u.

www.lapphungaria.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek