Bemutatkoznak a sikerkovácsok

2018-ban debütál a CastForge kiállítás Stuttgartban

2017. december 28., csütörtök, 06:00

Címkék: CastForge kiállítás kovácsolás kovácsprés LASYS messe stuttgart Stuttgart

A Messe Stuttgart a CastForge szakkiállítással az ipari vásárok szegmensében bővíti a termékportfólióját. Az öntvények és kovácstermékek megmunkálásával foglalkozó vásár június 5–7. között debütál Stuttgartban.

Az új szakkiállítás koncepciója az iparvállalatok, a kiállítók és a látogatók igényeihez igazodik. A CastForge első ízben kínál a gyártóknak egy olyan platformot, ahol azok Európa egyik legerősebb gazdasági régiójában mutathatják be a nemzetközi közönség számára az acél, a szürke és a gömbgrafitos vasöntvény, illetve a kovácsolt alkatrészek terén kifejlesztett termékeiket és megoldásaikat.

Az iparági szövetségek és szakértők is megerősítették, hogy az öntvények és a kovácstermékek iránti kereslet változatlanul magas, és a közeljövőben sem indul csökkenésnek. Ez részben a hagyományos felhasználói iparágak (autóipar, gép- és berendezésgyártás) csúcsra járatásának következménye. Ehhez járul hozzá az olyan új piacok egyre növekvő kereslete, mint a megújuló energia ágazat és a gyártás digitális átalakulása, amely szintén elképzelhetetlen lenne modern öntvény és kovácsolt alkatrészek nélkül. Erős igény mutatkozik a rugalmas, a vevői igényekre gyorsan reagálni tudó és akár kisszériás gyártásra is alkalmas öntödékre és kovácsüzemekre. „A CastForge koncepció egy fehér foltot tölt be a kiállítási térképen, és a kiállítók pozitív válaszai megerősítették a vásár életképességét” – jelentette ki Ulrich Kromer, a Messe Stuttgart elnöke. Az új szakkiállítás a brit UKIP által rendezett autókiállításokkal, a Deutsche Messe AG által szervezett SurfaceTechnology vásárral és a Messe Stuttgart LASYS szakkiállításával egy időben kerül majd megrendezésre.

Folyamatosan növekszik mind a termékkomplexitás, mint az öntvények és kovácstermékek iránti igény. „Fontos, hogy az ügyfelek magas minőségű, azonnal telepíthető megoldást kapjanak – mondta Kromer. – A CastForge a teljes értékláncot bemutatja az előgyártmányoktól kezdve a feldolgozáson át egészen a késztermékekig.”

Iparági vélemények

„A CastForge lehetőséget kínál számunkra ahhoz, hogy legfőbb piacunk új célcsoportjait érjük el – ismertette Stefan Michel, az Ed. Fitscher GmbH & Co. KG ügyvezető igazgatója. – Dél-Németország Európa egyik legerősebb ipari régiója, és innovációs kapacitásának köszönhetően kiváló helyszín a kiállítás számára.”

FurioScolaro, az F3TEC Group értékesítési és marketingigazgatója a szakvásár egyedülálló tematikáját emelte ki: „Más vásárokkal összehasonlítva a CastForge erősebb hangsúlyt fektet a mi fő kompetenciáinkra. Stuttgartban nemcsak a termékeinket szeretnénk bemutatni a fontos iparági döntéshozóknak, de a legjobb gyakorlatokról és legújabb fejlesztésekről szóló szakmai beszélgetések és a várható tudástranszfer is komoly súllyal esik a latba. Mindez kiváló lehetőséget jelent új üzleti kapcsolatok megalapozásához.”

www.castforge.de

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek