Az RS Components kiterjeszti a forgalmazói együtmtűködését a Rockwell Automation céggel

Az RS által támogatott területek ma Európát, Afrikát és Oroszországot is magukban foglalják, így jobb vevői hozzáférést biztosítanak a Rockwell piacvezető ipari automatizálási és vezérlési termékportfóliójához.

2020. október 28., szerda, 16:47

Címkék: automatizálás együttműködés Rockwell Automation RS Components

Az RS Components (RS) bejelentette, hogy együttműködésre lép a Rockwell Automation céggel, amely az ipari automatizálás és a digitális átalakulás globális vezetője, és amely a forgalmazási területeit az eddig támogatott Európai Gazdasági Térségen (EGT) túl is kiterjeszti. Az RS azonnali hatállyal engedélyt kap arra, hogy a Rockwell Automation termékeit – beleértve az Allen-Bradley és Allen Bradley Guardmaster® márkát – Afrikába és Oroszországba is szállítsa.

Az RS által kínált Rockwell portfólió automatizálási és vezérlési termékek széles választékát kínálja, amelyek célja a gyártási folyamatok fejlesztése, a tervezéstől és a telepítéstől a működésig és karbantartásig. A jelenleg rendelkezésre álló alkatrészek kínálata tartalmaz intelligens eszközöket a gépvédelemhez és a biztonsághoz; programozható logikai vezérlőket (PLC-k) gépvezérléshez; ipari nyomógombokat; ember-gép interfész (HMI) kijelzőket és tartozékokat; valamint érzékelőket és ciklikus kódolókat.

Kristian Olsson, az RS termék- és ellátásirányítási alelnöke elmondta: "Ez egy jelentős következő lépés a Rockwell-lel való kapcsolatunkban. Az ügyfelek Európában, Oroszországban és Afrikában kihasználhatják az RS alapvető automatizálási és vezérlő berendezéseinek gyors elérésének előnyeit, függetlenül attól, hogy a biztonság fokozása, vagy a gép és az üzem egészének hatékonyságának növelése és az állásidő minimalizálása érdekében szereznek be alkatrészeket."

https://hu.rs-online.com/web

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek