Az RS Components elnyerte az Omron fő forgalmazói díját

RS elnyeri az Omron Electronic Components Europe „Kiváló szolgáltatást nyújtó forgalmazó” elismerését 2018-ra

2019. október 08., kedd, 12:20

Címkék: díj forgalmazó RS Components

Az RS Components (RS) elnyerte az Omron Electronic Components Europe, az Omron Corporation leányvállalata „Legjobb szolgáltatást nyújtó forgalmazó” címét.

Az Omron Electronic Components Europe világszerte elismerten a kiváló minőségű, magas technológiai színvonalú elektromos és elektronikus vezérlőberendezések és részegységek – beleértve a legújabb szenzortechnológiát is – vezető gyártója.

Az RS-nél kapható Omron portfólió tartalmaz elektromechanikus NYÁK-reléket, mikrokapcsolókat, MOSFET-reléket, DIP-kapcsolókat, mikro-optoérzékelőket és csatlakozókat. Az Omron Electronic Components jelentős portfólióval rendelkezik az innovatív technológiák területén, beleértve a MEMS alapú nyomás-, áramlás- és hőmérsékletmérő érzékelőket, emberi arc és gesztus felismerő modulokat, rezgés- és dőlésérzékelőket.

Az Omron Electronic Components Europe forgalmazói csúcstalálkozóján Barcelonában számos díj került átadásra, többek között a „Legjobb szolgáltatást nyújtó forgalmazó” elismerés is.  Az eseményen a gyártót a japán csúcsvezetőség képviselte, köztük a vállalat elnöke, Shizuto Yukumoto, valamint az Omron Europe vezetősége.

Balról jobbra: Shizuto Yukumoto, Omron Group; Eleonora Riccardi, RS Components; Yasaman Yousefi Ghasemabad, RS Components; Koji Tokuda, Omron Electronic Components.

„Forgalmazó partnereink kulcsfontosságúak az Omront jellemző kiváló szolgáltatási tapasztalatok biztosításában – mondta Hafeez Najumudeen, az Omron európai forgalmazási vezetője. – Ezek a díjak szigorú értékeléseken alapulnak olyan kritériumokat használva, amelyek tükrözik a szolgáltatás, a marketing minőségét, az eladások növekedését és a tervezéstámogatást, valamint elismeri azt a magas színvonalat, amit forgalmazóink elérnek.”

„A 2018-as év »Legjobb szolgáltatást nyújtó forgalmazójának« lenni , és átvenni ezt a kitüntetést egy olyan vállalattól, mint az Omron, különleges megbecsülés számunkra – mondta Eleonora Ricciardi, az RS IP&E termékekért és forgalmazókért felelős menedzsmentjének globális főnöke. – Ugyanúgy, mint vezető pozíciónk az ipar birodalmában, ez a díj is egy jelzés, amely bizonyítja erőnket és növekvő befolyásunkat az elektronikai rendszerek európai és globális piacán.”

https://hu.rs-online.com/web/

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek