Az ORDERFOX.com és az Autodesk

Jövőbemutató együttműködés

2018. május 30., szerda, 08:21

Címkék: Autodesk CNC eszterga marógép ORDERFOX szerszámgép szerszámgépipar

Az ORDERFOX.com ismét bebizonyította, hogy a CNC-szakma digitalizációjának éllovasa, és az iparági vezető Autodeskkel együttműködésben még egyszerűbbé teszi a vizualizálást és a beszerzést. Az ORDERFOX.com számára a felhasználó napi ügymenetének hatékonysága mindig az első helyen áll. Az Autodesk Forge™integrálásával a platformba az ORDERFOX.com felhasználói még több előnyhöz jutnak.

Ha a jövőben 2D vagy 3D tervadatokat tölt fel a „Megbízás elhelyezése“ területre, lehetőséget kap emellett arra, hogy a tervadatokat az Autodesk Forge™ segítségével átalakítsa 2D vagy 3D nézetmodellé. Ezt követően a nézetmodell megtekinthető a mindenkori megbízásnál az ORDERFOX.com-on. Az Autodesk Forge™segítségével az adatokat több mint 60 formátumban lehet beágyazni a felhasználó böngészőjébe anélkül, hogy további szoftvert kellene telepíteni.

Egy ORDERFOX.com bővítmény települ be az Autodesk Fusion 360®, Autodesk Inventor® és Autodesk AutoCAD® szoftverprogramba. Ezzel az Autodesk felhasználók az ORDERFOX.com-on ingyenesen elhelyezhetnek, kereshetnek CNC megbízásokat és találhatnak megfelelő gyártópartnereket.

www.orderfox.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek