Autodesk Platinum Partner minősítést kapott a Varinex-CADStudio Kft.

2020. március 02., hétfő, 10:46

Címkék: Autodesk cad CAD/CAM/PLM tervezői szoftver Varinex Zrt. Varinex-CADStudio Kft.

A Varinex-CADStudio Kft. egy nemzetközi cégcsoport, a CAD Studio S.r.o. tagjaként a hazai CAD-, CAM-, GIS-, és BIM területekre specializálódott tevékenységével az Autodesk platina minősítésű partnere lett, ami az ügyfélkezelés legmagasabb szintjét jelenti.

Az Autodesk Platinum Partner minősítés azt jelenti, hogy a partnercég mélyreható ismeretekkel rendelkezik mind a termékek, mind az üzletmenet terén; kiváló eredményeket ér el az ügyfél-elégedettségi felméréseken, szorosan együttműködik az Autodesk szakértőivel, és kész jelentős erőforrásokat befektetni tanácsadói szolgáltatásokba, a műszaki támogatásba és a megoldások testreszabásába.


A Varinex-CADStudio Kft. megoldásai minden olyan iparágat lefednek, amelyhez az Autodesk hatékony platformot biztosít. A Varinex-CADStudio Kft. az Autodesk szoftvereket túl az anyavállalattal együtt több, mint 150 egyedi fejlesztésű szoftverterméket és kiegészítést is kínál ügyfelei számára. A termékek mellé a cég professzionális szolgáltatásokat is nyújt, kiaknázva a Hivatalos Autodesk Oktatóközpont (ATC) és Hivatalos Autodesk Alkalmazásfejlesztő (ADN) tagságban rejlő lehetőségeket.

https://cads.hu/

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek