A Schneider újítása

2013. február 14., csütörtök, 14:14

Címkék: energia napenergia Schneider Electric

A Schneider Electric új tanulmányában olyan egyedi megközelítést mutat be, amellyel minden eddiginél pontosabban előre jelezhető a Schneider Electric GT500 MVX hálózatra csatlakozó központi inverter várható élettartam-költsége és hosszú távú rendelkezésre állása.

A Schneider Electric felkérést kapott egy tanulmány ismertetésére az 59. Annual Reliability and Maintainability Symposium (RAMS) 2013 eseményen. A január végi szimpóziumon termelési minőségbiztosítási szakemberek gyűltek össze, hogy megismerjék a legújabb műszaki gyakorlatokat, eljárásokat és eredményeket. Az esemény témája idén a Megbízhatóság – a jobb üzleti eredmény elérésének titka (Reliability, the key to a Better Bottom Line) volt.

A Schneider Electric napenergia üzletágáért felelős igazgatója Golnaz Sanaie, a vállalat egyik tanulmánya alapján tartott előadást, amelynek címe: Megbízhatóság-modellezés és felgyorsított élettartam-vizsgálat alkalmazása a napenergia-inverterek becsült hasznos élettartamának megállapításához. A tanulmány egy egyedi megközelítést mutat be, amellyel minden eddiginél pontosabban előre jelezhető a Schneider Electric GT500 MVX hálózatra csatlakozó központi inverter várható élettartam-költsége és hosszú távú rendelkezésre állása. Az iparágban ez az első ismert kísérlet arra, hogy megbecsüljék a napenergia-inverterekhez hasonló, összetett termékek várható hosszú távú megbízhatóságát és rendelkezésre állását.

Techmonitor

Forrás: Schneider Electric

Intelligens városok a Schneidertől

Neptun és Schneider óvja a hajóst

 

A Schneider Electric új szofvert dobott a piacra

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

Média Partnerek