A név változik, a minőség marad

Ecoclean néven lesznek megtalálhatók a jövőben a Dürr Ecoclean tisztítóberendezések

2017. szeptember 12., kedd, 14:46

Címkék: alkatrésztisztítás Dürr Ecoclean EcoClean ipari tisztítás oldószeres tisztítás parts2clean tisztítás tisztítástechnológia ultrahangos tisztítás

Az eddigi Dürr Ecoclean elnevezés a múlté: az ipari alkatrésztisztító berendezésekre specializálódott vállalat a parts2clean 2017 szakkiállításon mutatja majd be az Ecoclean márkanevet.

A Dürr AG többségi részesedését átvevő SBS Group (Shenyang Blue Silver) gépgyártó a frankfurti székhelyű SBS Ecoclean Grouphoz tartozó független márkaként határozta meg az Ecocleant. Más változás nem lesz, a cég alapvető üzleti tevékenysége továbbra is az ipari alkatrésztisztításra és vegyi felületkezelésre vonatkozó megoldások fejlesztése, gyártása és forgalmazása marad.

Az SBS Ecoclean csoport kilenc országban tizenkét telephelyt működtet. A Filderstadtban és Monschauban található létesítmények továbbra is kompetenciaközpontok maradnak. Az értékesítés, a szerviz, a karbantartás, az adminisztráció, valamint a pótalkatrészek beszerzésének ismerős kapcsolattartói a jövőben is elérhetők lesznek az ügyfelek és a partnerek számára. A gépek fejlesztése és gyártása is ugyanúgy folytatódik tovább, mint a múltban, ami továbbra is garantálja a vállalat fejlődését, valamint a termékek és szolgáltatások következetesen magas színvonalát.

Ecoclean, parts2clean 2017, 3-as kiállítási csarnok, B31. stand.

Doris Schulz

www.ecoclean-group.net

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek