A Murata gyorstöltési megoldásai is elérhetők a Farnell kínálatában

2022. március 22., kedd, 16:47

Címkék: elektromobilitás elektromos autó elektromos autó töltő elektromos jármű elektromos töltőállomás Farnell töltés

A tervezőmérnökök a Murata az elektromos járművekhez kifejlesztett piacvezető infrastruktúra-optimalizálási megoldásaival maximalizálhatják a töltőrendszerek teljesítményét.

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell raktárról szállít Murata gyorstöltési megoldásokat az elektromos járművekhez.

A Murata globális éllovas szerepet tölt be az elektromos járművek infrastruktúrájának optimalizálása terén, és olyan megbízható és tartós termékekre specializálódott, amelyeket a legmodernebb töltőrendszerek fejlesztésére terveztek.

A Murata továbbfejlesztett termékskálája a Farnell átfogó komponensportfólióját egészíti ki, amelyet az e-mobilitási rendszerek fejlesztésére és gyártására terveztek, beleértve:

  • DLW sorozatú fojtótekercsek (CMCC) jel- és tápvezetékekhez: A tervezőmérnökök a DLW sorozatú CMCC segítségével csökkenthetik a közös módú zajt, ami problémát okozhat az autóipari és elektromos járművek töltési alkalmazások differenciálműveiben. Alacsony profilú felépítése és ultramagas önrezonancia-frekvenciája lehetővé teszi a nagy vágási frekvencia megvalósítását. A DLW sorozatú tápvezetékekkel nagy (maximum 6A) áramerősség is elérhető, amely alkalmas egy AC adapter bemeneti csatlakozójára, és többféle méretben is elérhető.
  • Az MGJ1 sorozatú DC-DC átalakítók: Ideális megoldás az inverterekben lévő IGBT és SIC FETS „magas” és „alacsony oldali” kapumeghajtó áramköreinek táplálására. Az ultra-alacsony leválasztási kapacitással, 3 kV DC folyamatos ellenállással, CMTI >200 kV/µS jellemzővel, valamint a részleges kisülési teljesítménnyel az MGJ1 sorozat támogatja az aszimmetrikus kimeneti feszültségek választékát, így optimális meghajtási szintet biztosít a rendszer legjobb hatékonysága érdekében. Az MGJ1 alkalmas egészségipari és gyári automatizálási alkalmazásokhoz is.
  • DK1 sorozatú Y1 kondenzátorok: Alkalmas minden AC-DC kapcsolóüzemű tápegységhez, ahol alacsony profilra van szükség és a vezetékes kondenzátorok túl nagynak bizonyulnak. A DK1 lemez alakú kapcsok szerkezetét alkalmazza egy lemez alakú kerámia dielektrikumon, amelyet egy műanyag öntőformába helyeznek el, hogy csökkentsék a kivezetést, ami 2,5 mm-es vagy annál is kisebb magasságot eredményez. A biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező kondenzátorok az elektromos vezeték bemenetének oldalán helyezkednek el, hogy kiküszöböljék a zajt, amely elsősorban a kereskedelmi forgalmú váltóáramú vezetékekben keletkezik. A DK1 sorozatú kondenzátorok kompakt AV-berendezésekben, LED-es megvilágításban és 1U rackbe szerelt berendezésekben is használhatók.

„Nagyon örülünk, hogy ügyfeleink számára elérhetővé vált a Murata elektromos járművekhez kifejlesztett gyorstöltési megoldásainak széles skálája – mondta Simon Meadmore, a Farnell termék- és beszállítói menedzsmentért felelős alelnöke. – A Farnell ügyfelei nemcsak a Murata széles termékportfóliója és raktárkészlete hasznos, hanem a hozzáadott értékű szolgáltatások is, mint például a dedikált online alkalmazási útmutatók, amelyek célja, hogy segítsenek a mérnököknek felgyorsítani a piacra lépést és maximalizálni alkalmazásaik teljesítményét.”

A Murata vezető szerepet tölt be a kerámia alapú passzív elektronikai alkatrészek és megoldások, kommunikációs modulok és tápegység modulok tervezésében, gyártásában és értékesítésében. A vállalat elkötelezett a modern elektronikai anyagok és a high-tech többfunkciós, nagy sűrűségű modulok fejlesztése mellett. A Murata elektromobilitási töltési és tápellátási megoldásait, csatlakozási moduljait, érzékelőit és passzív komponenseit a járműipar, az infokommunikáció, az egészségipar, az általános ipar, valamint a személyi elektronikai piacokon használják.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

Média Partnerek