A GrindTec kiállítást is elnapolták

2020. október 28., szerda, 17:57

Címkék: cnc köszörű GRINDTEC 2016 járvány kiállítás köszörüléstechnika vírus

Augsburg városában az új koronavírus-fertőzöttek napi száma néhány napja túllépte azt a határértéket, amit a bajor hatóságok az 50 résztvevőt meghaladó rendezvények megtartásának feltételeként határoztak meg.

Ebből egyenesen következik, hogy a jelenlegi állapot szerint ellehetetlenült a GrindTec megrendezése és matematikai lehetetlen, hogy a helyzet a kiállítás nyitónapjáig rendeződjön. Ezért biztossá vált, hogy a GrindTec is csatlakozik azon szakvásárok népes táborához, amelyeket nem rendeztek meg 2020-ban.

Augsburg város Fenntarthatósági, Környezetvédelmi, Klíma- és Egészségügyi Ügyosztálya kedden ismertette a döntést a kiállítást szervező AFAG-gal, hogy a jelenlegi helyzetben a GrindTec sem kaphat mentességet. A szakvásárt tehát maximum 50 fő részvétele mellett lehetne megrendezni. A GrindTec 2020 lett volna az első olyan vásár március óta, amit meg is tudnak rendezni a Messe Augsburgban. Nemcsak a köszörüléstechnika, hanem a szolgáltató cégek, a standépítők, a taxitársaságok, a kiskereskedelemi vállalkozások, valamint a szálloda- és vendéglátóipar számára is fontos gazdasági ösztönző lett volna. Hivatalos információk szerint a GrindTec 2020 mintegy 30 millió euró közvetett hasznot hajtott volna a régiónak.

www.grindtec.de

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek