A garázscégtől a világpiacig 5 év alatt

2019. október 17., csütörtök, 20:43

Címkék: 3D 3D nyomtatás 3D printing additív gyártás

A CraftUnique Kft csak néhány éve alakult, de a magyar fejlesztésű és gyártású 3D nyomtató, a CraftBot Plus már több nemzetközi díjat is nyert, és közel 25 országban vannak viszonteladóik világszerte.

A cég küldetése olyan 3D nyomtatók és 3D ökoszisztéma alkotása, amelyekkel a CraftBot felhasználók a piacon elérhető legegyszerűbb, legpontosabb és leggyorsabb felhasználói élményt kapják, elérhető áron.

A maximális felhasználói élmény legfőbb és nélkülözhetetlen alappillére, hogy a CraftUnique a világpiacon azon kevés gyártók egyike, aki teljes ökoszisztémát (nyomtató, software, nyomtatószál, tananyag, terméktámogatás) kínál vásárlónak, ami minden célcsoport számára kézzelfogható, hozzáadott előnyöket jelent.

A CraftBot gépeket jellemző stabilitást, megbízhatóságot a magyar gyártó tovább erősíti azzal, hogy a piacon egyedülálló módon, a jövőben az összes új termékéhez 5 év gyártói garanciát kínál.

Novemberben érkezik az új termékcsalád, a Flow Generation névre keresztelt teljesen megújult, a legújabb trendeknek megfelelő, ipar 4.0 képes, iOT megoldásokkal is felszerelt, négy nyomtatóból álló új termékcsalád.

Valamint a védjegynek is számító CraftBot Plus 3D nyomtató megújított változata is elindul világhódító útjára.

A dinamikusan fejlődő innovatív vállalat távlati céljai is ambiciózusak, mert középtávú tervük, hogy a globális FDM 3D nyomtatási piac meghatározó szereplőjévé váljanak 3 éven belül, illetve az észak amerikai és európai piacokon az edukációs szegmensben bekerüljenek a TOP5 szereplő közé.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek