A digitális innováció kifizetődik

A Bosch Csoport már harmadik alkalommal választotta a Festo vállalatot globális preferált szállítónak

2017. október 26., csütörtök, 14:54

Címkék: automatizálás beszállító bosch Festo mechatronika pneumatika

A Festo-t egymás után harmadik alkalommal választotta preferált szállítónak a Bosch Csoport, a szabványosított pneumatikus berendezések anyagcsoportban. Ezt a kitüntetést a Bosch az innováció, minőség és megbízhatóság terén nyújtott kiváló teljesítményért ítéli oda a fontos beszállítói számára.

Oliver Merle (Bosch Csomagolástechnika anyaggazdálkodási igazgató) és Malte Ihlenfeld (Robert Bosch GmbH vállalati beszerzési és logisztikai, karbantartási, javítási és műveleti igazgató) adták át az adományozási bizonyítványt Dr. Ansgar Kriwetnek, a Festo értékesítési igazgatótanács tagjának, a következő szavakkal: „A Bosch célja a fenntartható üzleti kapcsolatok és kölcsönös világméretű növekedés elérése a legjobb és leginnovatívabb beszállítóival karöltve. Ebbe különösen beletartoznak az olyan kritériumok, mint pl. a globális jelenlét valamint az innovatív termékek és szolgáltatások.”

A Festo 2015. óta jelent ilyen partnert a Bosch számára. „A Festo ipari alkalmazásokban végzett digitalizálási tevékenysége nagyon fontos a Bosch vállalat számára. A Festo Motion Terminal – melyet egy csomagológépben fejlesztési elemként alkalmazunk – nagyon fontos mérföldkövet jelent” – tette hozzá Oliver Merle.

„Az ügyfeleink által a teljesítményünkkel szemben támasztott magas elvárások visznek minket előre” – válaszolta Dr. Ansgar Kriwet, majd hozzátette: „Ez a kitüntetés mindig emlékeztetni fog minket arra, hogy folyamatosan bizonyítanunk kell képességeinket, különösen a digitális pneumatikai és automatizálási technológia terén.”

Az adományozási bizonyítványt a Bosch Csoport beszerzési vezetői a Festo ostfildern-scharnhauseni technológiai üzemében tett látogatásuk során adták át.

www.festo.hu


A Festo vállalatról

A Festo AG egy nemzetközi szereplő és egy független, családi tulajdonban lévő vállalat, amelynek székhelye a németországi Esslinger am Neckar területén található. A vállalat pneumatikus és elektromos automatizálásra vonatkozó technológiát biztosít a gyár- és folyamatautomatizálás terén 300 000 ügyfélnek több mint 40 iparágban. A Termékei és szolgáltatásai 176 országban állnak rendelkezésre. A világ 61 országában 18 800 munkavállalóval, 250 fiókteleppel a Festo körülbelül 2,74 milliárd euró forgalmat ért el 2016-ban. Ennek a forgalomnak kb. a 8 %-át minden évben kutatásra és fejlesztésre fordítjuk.

A tanulás fontos számunkra, ezért a forgalom 1,5 %-át alapoktatásra és továbbképzésekre szánjuk. Ugyanakkor nem csak a Festo saját munkavállalóinak nyújtunk oktatási szolgáltatást – a Festo Didactic SE ügyfelek, tanulók és gyakornokok számára is biztosít alap- és továbbképzési programokat az automatizálási technológia terén.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
Média Partnerek