30 éves SPS kiállítás

A siker útján

2019. szeptember 26., csütörtök, 06:00

Címkék: automatizálás digitális digitalizálás folyamat folyamatirányítás folyamatvezérlés Nürnberg NürnbergMesse SPS SPS IPC Drives SPS IPC Drives 2016

A jubileumi SPS kiállítás ismételten pozitív előjelekkel várja a nyitónapot, ami jól szemlélteti az éllovas szakvásár az intelligens és digitális automatizálás terén kivívott kivételes helyzetét. A világ minden tájáról mintegy 1 650 automatizálási vállalat mutatja be legújabb megoldásait Nürnbergben 2019. november 26–28. között, ami ismét meghatározó jelentőségű esemény lesz az ipari automatizálás jövőjét illetően.

A kiállítás látogatói többek között a nemzetközi automatizálási és digitalizálási szakértők által fejlesztett és kínált termékek és szolgáltatások széles választékából tájékozódhatnak Nürnbergben. A kiállítás három napja teljes áttekintést ad a piaci fejleményekről, annak összes termékét és újítását beleértve.

„Az SPS IPC Drives kiállítás az ipari automatizálás ütőerének számít – mondta dr. Jochen Bergmann, a Bosch Rexroth AG stratégiai és szervezeti igazgatója. – Valamennyi nagyobb, ipari automatizálással foglalkozó vállalat számol a kiállítással a termékek piaci bevezetésének ütemezésében, mivel a vásár kulcsfontosságú mérföldkövet jelent a termékinnovációk bemutatásában a nemzetközi automatizálási szakértők számára.”

„Az SPS a legjobb lehetőség a digitalizálással foglalkozó vállalkozások megismerésére és az ipar 4.0 koncepcióban való elmélyülésre – tette hozzá Whisper Maisiri, az ipar 4.0 kutatója és a Walter Sisulu Egyetem oktatója. – Kifejezetten informatív szakvásár, ahol lehetőség nyílik az innovatív ötletek megismerésére és megosztására. 2018-ban látogattam el ide először Dél-Afrikából, ami rendkívül hasznos és eredményes útnak bizonyult. Már alig várom a 2019-es SPS nyitónapját.”

A digitális átalakulás útján

Ne hagyja ki a lehetőséget és tekintse meg kedvezményesen az SPS 2019 széleskörű kiállítói kínálatát! Kattintson a Regisztrációra és a jegyigényléshez használja az SPS19BESV12 promóciós kódot!

A digitális átalakulás korában az IT és az automatizálás közötti határok elmosódnak, és a digitalizálás egyre fontosabbá válik az automatizálás terén. A folyamat az SPS kiállításban is visszatükröződik. A kiállítók ezért nemcsak megoldásaikat mutatják be, hanem számos, a digitális átalakításhoz kifejlesztett terméket és alkalmazást is a nagyközönség elő tárnak. A speciális tematikájú tereken, előadásokon, termékeken és a digitális átalakítás alkalmazási példáin túl a szervezők az 5. és 6. csarnokot teljes egészében a gyártás új kihívásainak szentelik. A látogatók a kiállítási fórumok témáihoz kapcsolódó vitrinekkel és bemutatókkal is találkozhatnak majd.

Az idei évben a vezetett túrák ismét kiváló lehetőséget adnak a németországi és a külföldi látogatók számára, hogy célzottan keressék fel a számukra érdekes innovatív kiállítókat. A túrák átfogó áttekintést nyújtanak az alábbi négy témakörben:

  • gépi tanulás és mesterséges intelligencia,
  • termék- és gépszimuláció,
  • ipari biztonság a gyártásban,
  • felhő-ökoszisztémák és prediktív karbantartás.

A túrák középpontjában a valódi felhasználási esetek állnak majd.

Közös standok és fórumok teszik teljessé a kiállítási programot

A vásári látogatók átfogó betekintést nyerhetnek az ipar aktuális trendjeibe, és a közös standokon saját termelési környezetükhöz is kérhetnek testreszabott tanácsokat és megoldásokat:

  • „Az IT és az automatizálás” a 6. csarnokban,
  • „AMA Center a szenzor- és méréstechnika világában” 4A csarnok.

Az iparági szövetségek, mint a VDMA (5. csarnok) és a ZVEI (6. csarnok) által szervezett fórumok és témaspecifikus prezentációk ezenkívül kivételes alkalmat jelentenek arra, hogy a résztvevők a témakörök szakértőivel vitathassák meg a számukra fontos kérdéseket.

Az SPS IPC Drives neve már a múlté

2019-től nevet vált az SPS IPC Drives kiállítás, melynek új elnevezése SPS – Smart Production Solutions. A bevált koncepció és fókuszterületek, amelyekre a rendezvény több mint 30 éve támaszkodik, változatlanok maradnak, de megerősített digitális profil egészíti ki azokat. A rendezvényszervező Mesago Messe Frankfurt GmbH így reagál az ipar digitális átalakulására, miközben változatlanul hagyja a vásár relevanciáját és kompetenciáját. Az SPS kiállításhoz kapcsolódó jegyárakért, a speciális utazási ajánlatokért és az eseményre való felkészülésről szóló tippekért, kérem, keresse fel a szakvásár honlapját!

www.sps-exhibition.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Legfrissebb
Legolvasottabb
Média Partnerek