VILÁG-HÍR

Elkészült a 100 000. hibridautó Győrben

Folyamatosan nő az elektromos, mild hibrid és plug-in hibrid technológiájú járművek aránya a gyártásban.

Új kisfilm jelent meg a KELLER-ről

A KELLER név 1974 óta egyet jelent a nagy pontosságú nyomásmérési technológiával. A közel fél évszázad alatt felhalmozott rengeteg tapasztalattal büszkélkedő KELLER AG für Druckmesstechnik cégről most új kisfilm jelent meg, ami néhány ponton nagyon személyes betekintést is nyújt a vállalkozás mindennapjaiba.

Kilép az orosz piacról a Siemens

Negyedéves gyorsjelentésével együtt közölte a Siemens, hogy kilép az orosz piacról. A német technológiai vállalat már a háború kirobbanásakor megállított minden új üzletszerzésre vonatkozó tevékenységet és nemzetközi szállítást Oroszországba, a mostani döntéssel pedig minden ipari tevékenységét leállítja.

Júniusban visszatér az öntvények és kovácstermékek nemzetközi fóruma

Javában zajlanak a stuttgarti vásárvárosban a 2022. június 21–23. közé tervezett CastForge szakkiállítás előkészületei. Az öntvények és kovácstermékek megmunkálásával foglalkozó vásárt nemcsak a kiállítók nagy száma, hanem az átfogó kísérőprogram is az ágazat legfontosabb piacterévé emeli.

Megjelent a TechMonitor 2022. májusi lapszáma!

A tartalomból: Az automatizálás új korszaka a mesterséges intelligenciával; A digitalizáció hatása a teljesítményre és a stratégiákra; Az elmúlt pár év „gázos” tapasztalata; Mikortól számít „okosnak” egy épület?; Méréstechnika 4.0: az út a jövőbe 1. rész; Energiapazarlás: már most is zsebre megy.

A Farnell is részt vesz az AMPER 2022 kiállításon az iparág vezető beszállítóival együtt

A stand látogatói a Farnell helyi értékesítési csapatával és műszaki szakértőivel, valamint négy külön beszállítói csoporttal is találkozhatnak, hogy többet megtudjanak a legújabb technológiákról.

Újra kiállít a kábelbarát

Sok tekintetben döntően megváltoztak a piaci körülmények 2019 óta, amikor utoljára találkozhattunk a Komax Thonauer Kft.-vel egy hazai szakvásáron. Új piacok, új gépek, új üzleti feltételek és hamarosan új név is… Aki képbe kíván kerülni ennyi újdonsággal, és nem utolsósorban végig akarja tekinteni a 30 kábelfeldolgozó berendezésből álló vásári kínálatot, az látogasson el 2022. május 10–13. között a Komax standjára, és kerüljön előnybe a beszállítói versenyben!

Csatlakozzon a legjobbakhoz!

A nemzetközi szakmai élet, az ágazati specialisták és a világpiaci vezetők legfontosabb találkozóhelye. Az érdeklődés középpontjában az innovációk és az előremutató trendek állnak.

A Bosch eurómilliárdokat fordít a klímasemleges technológiákra

A 2021-es üzleti év: 78,7 milliárd eurós árbevétel, 3,2 milliárd eurós eredmény. Belépés a hidrogén-elektrolízis 14 milliárd eurós piacára – 2030-ig a Bosch csaknem 500 millió eurós befektetést szán az új üzleti területre

Új forgalmazási megállapodást írt alá a Farnell a KUNBUS-szal

A KUNBUS eszközei, átjárói és bővítőmoduljai időt és pénzt takaríthatnak meg a tervezőmérnököknek az új ipari automatizálási és vezérlési alkalmazások fejlesztésekor.

glasstec 2022 – indul az Üveg Nemzetközi Éve

Az Üveg Nemzetközi Évében 2022. szeptember 20-23. között ünnepli Düsseldorfban az iparág a régóta vágyott személyes viszontlátást. Az üvegipari szakembereknek négy évet kellett várniuk, hogy személyesen is találkozzanak a kiállítók széleskörű kínálatával az üveggyártás és a gyártástechnológia, az üvegmegmunkálás és -feldolgozás, a számos üvegipari termék és alkalmazás területén, valamint a páratlan és szerteágazó ipari és tudományos kísérő rendezvényekkel is.

Elképesztő magyar gépek – Fogjunk össze a hazai gépgyártásért!

A Magyar Ipari Célgép Nagydíj verseny tavalyi, első kiírásakor többen azt tippelték, hogy 20-25 célgépet biztosan benevez majd a gépészszakma, hiszen nem olyan nagy ez az iparág, hogy ennél több gépet jelöljenek.

A Schneider Electric lett a Jövő vállalata!

Újabb elismeréssel gazdagodott szombaton este a Schneider Electric a Joint Venture Szövetség (JVSZ) Companies for the Future Award 2022 díjátadó ünnepségén. Az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalatot tavaly a világ legfenntarthatóbb vállalatának választották, most hazánkban lett a Jövő Vállalata nagyvállalati kategóriában.

Megjelent A Jövő Gyára 2022. májusi lapszáma!

A tartalomból: Felhőszolgáltatások az iparban; Digitalizálás 360 fokban; Adatvezérelt működés az iparban; Energetikai projektek sikeres digitalizálása; Gyors és pontos 3D nyomtatás XXL méretben; Hagyományos eszközök „okosítása” IoT alkalmazásával.

A jövő héten nyitja kapuit a 15. MACH-TECH, 9. IPAR NAPJAI és 10. AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítás

Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója egy időben, egy helyen nyújt egyedülálló lehetőséget a napjainkban oly fontos iparágak közötti szinergia kihasználására és a piaci szereplők között létrejövő együttműködések kiaknázására.

Az element14 közöség elindította a „7 Ways to Leave Your Spartan-6” FPGA versenyt

Az element14 közösség meghirdette a „7 Ways to Leave Your Spartan-6” FPGA versenyt annak érdekében, hogy segítse a közösség tagjait a Spartan-6-ról a Spartan-7 FPGA-ra való migrációban a jelenlegi alkatrészhiányok közepette.

Találkozzunk újra személyesen az Ipar Napjai kiállításon!

Árverés egy gépipari vállalatnál fizetésképtelenség miatt

2022. május 2-ig lehetséges kiváló minőségű használt gépeket vásárolni aukción a Surplex.com oldalon.

Használt gépek aukciója: lehetőség az autóipar számára

2022. május 2-ig lehet Hollandiából származó, kiváló minőségű használt gépeket aukción megvásárolni a Surplex.com oldalon.

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

A Kínát és a környező országokat 2022 tavaszán is erősen sújtó a koronavírus-járvány miatt különböző utazási korlátozások vannak érvényben. Ezért a tajvani cégek európai bemutatkozására is online kerül sor, ám a TAITRA által szervezett rendezvényen érdemes részt venni, hiszen tajvani kapcsolatokat építhetnek ki a magyar vállalkozások.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Média Partnerek