Új weboldalt mutatott be a KELLER

2020. március 20., péntek, 06:00

Címkék: Keller AG Keller Druck mérés méréstechnika nyomás nyomásmérés nyomástávadó online platform online portál piezoelektromos szelep szenzor

Modern arculatot öltött a KELLER weboldala 2020. február 2-án: a friss, felhasználóbarát kialakítás teljes mértékben áttekinthető, és interaktív kezelhetőséggel párosul. Újabb bizonyíték ahhoz, hogy az ipari megoldások is bemutathatók modern és sokszínű köntösben.

Az új weboldalon minden látogatót továbbfejlesztett és átfogóbb online élmény várja. A nemzetközi léptékekben gondolkodó KELLER AG számos országban képviselteti magát a világ minden táján. Az új weboldal ezért négy – angol, német, francia és spanyol – nyelven folyamatosan frissül, és már készülnek a fejlesztések a további nyelveken történő megjelenésre.

A honlapot nemcsak a mozgó képek, hanem az egyértelmű áttekintést nyújtó egyszerű dizájn is jellemzi. A legfontosabb információk ott és akkor jelennek meg, ahol és mikor kell, és a végtelen görgetés funkció révén végigkattintgatni sem kell azokat. Az intuitív kialakításnak köszönhetően a felhasználók gyorsan és egyszerűen juthatnak el az általunk keresett információkhoz. A legfontosabb útmutatónak az öt kategóriát tartalmazó megamenü számít, amelyet a felhasználók az aktuális oldal elhagyása nélkül bármikor megnyithatnak.

A termékkínálat részletei a vállalatra vonatkozó információkkal együtt jelennek meg. A KELLER nyomásérzékelők számtalan verzióját különböző iparágakból származó esettanulmányok mutatják be. Mindezen információkat egy világosan strukturált letöltő platform egészíti ki. Az integrált szűrőopciók megkönnyítik az elérhető dokumentumok és képek közvetlen elérését, biztosítva a gyors hozzáférést a termékadatlapokhoz, a sajtóközleményekhez és a szoftveralkalmazásokhoz.

www.keller-druck.com

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek