Új székházat épít a FANUC magyarországi leányvállalata

Az utóbbi 10 év legnagyobb mérföldköve

2017. szeptember 07., csütörtök, 14:05

Címkék: automatizálás Fanuc székhely

„A legutóbbi 10 év egyik legjelentősebb mérföldkövéhez értünk” - íÍgy jellemezte Mezei Tamás, a FANUC Hungary Kft. ügyvezető igazgatója a FANUC magyarországi leányvállalatának azon lépését, hogy saját székházat épít Törökbálinton.

A leányvállalat, mely kicsivel több, mint 11 év távlatában egy apró irodaházban kezdte meg működését, mára az egyik legjelentősebb hazai ipari automatizálási beszállítóvá nőtte ki magát, és termék- valamint szolgáltatás portfóliója a CNC vezérlésektől kezdve a robotokon át egészen a szerszámgépekig tart, az ipar legszélesebb termékpalettáját garantálva. Az utóbbi időszak töretlen növekedése, az ipari trendek, az állandóan magasan tartott ügyfél elégedettség és különösen a robot és szerszámgép divízió összeolvadása indokolttá tette, hogy a FANUC tovább bővítse Magyarországon kapacitásait.

Az új székház funkciójában többszörösen felülmúlja majd a jelenlegi telephelyet, miközben további növekedési lehetőséget is tartogat majd magában. Megnyitásával a FANUC Hungary Kft. ügyfelei többek közt gyorsabb szervizreakcióra, megnövelt tréningkapacitásra, tesztgyártási és gép megtekintési lehetőségekre számíthatnak. A végleges tervek jóváhagyása után gőzerővel indult meg a több, mint 3 500 négyzetméteres épület alapozása, mely az év végére nyeri el végleges formáját. A cég az aktív működését 2018 tavaszán tervezi elkezdeni az új épületben.

www.fanuc.eu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek