Új mérőrendszer a Mitutoyótól

Gyors 3D CNC mérőrendszer rugalmas használatra, vizsgálatokhoz

2013. december 12., csütörtök, 12:37

Címkék: CNC MACH Ko-ga-me megmunkálás méréstechnika mérőberendezés Mitutoyo

Rugalmas, gyors és intelligens – ezek azok a tulajdonságok, amelyekkel a mérőberendezéseket gyártó Mitutoyo új MACH-Ko-ga-me rendszerkoncepciója jellemezhető, amely Németországban debütált a Control 2013 kiállításon.

A Mitutoyo MACH-Ko-ga-me egy rendkívül kompakt 3D CNC rendszer termelésorientált méréssel, ami konfigurációs lehetőségeit tekintve sokoldalú. A mindössze 376 mm széles és 432 mm mély, rendkívül kompakt Mitutoyo MACH-Ko-ga-me számos alkalmazáshoz és munkadarabhoz megfelel, alkalmazható például a gyógyszeriparban vagy a légi iparban.
 
A MACH-Ko-ga-me használható külön vagy gyártórendszerekbe integrálva
 
A külön egységként beszerezhető MACH-Ko-ga-me abszolút mérőrendszer az installálási és pozicionálási opciók széles választékát kínálja például portálokon, berendezéseken, állványokon vagy oszlopokon. A MACH-Ko-ga-me használható külön vagy gyártórendszerekbe integrálva. A Mitutoyo MACH Ko-ga-me megoldása opcionálisan letapogató vagy érintésre kapcsoló letapogató-rendszerként is használható. Az általa kínált mérési terület 120 x 120 x 80 milliméter 0,02 μm felbontással, 2.0 + 5L/1000 μm hosszmérési képességgel. Sebessége 340 mm/s, gyorsulása 6,750 mm/s.
 
www.mitutoyo.hu
A cikk megjelent a Techmonitor magazin 2013. novemberi számában.
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek