Új CNC-szerszámgép a magyar piacon!

2018. január 09., kedd, 06:00

Címkék: CNC CNC-megmunkálóközpont eszterga Esztergakés forgácsolás szerszámgép szerszámgépipar Z-MaT

A 2017. évi májusi Mach-Tech szakkiállításon mutatkozott be egy eddig ismeretlen márka a hazai piacon. Hihetetlenül kedvező árával és két év teljes körű magyar garanciájával hívta fel a figyelmet szerszámgépeire, valamint oktatási célra kifejlesztett CNC-vezérlő paneljeire (eszterga-, illetve marópanelek), melyek segítségével diákok és felnőtt munkavállalók egyaránt elsajátíthatják a programozást.

A Zhenhuan Machine Tool (Z-MaT) a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban növekvő CNC-szerszámgép-gyártója: különböző CNC-esztergaközpont, vízszintes CNC-esztergagép, vertikális CNC-esztergagép, CNC-megmunkálóközpont és egyéb speciális gépek teszik teljessé a kínai gyártó termékpalettáját. A Z-MaT számos alapvető technológiai előnnyel rendelkezik a hajtott szerszámozás területén. Axiális és radiális marás, fúrás és menetfúrás műveletek számos CNC-esztergagépben megtalálhatóak.

Mérföldkövek

Az 1990-ben alapított Z-MaT öntőformák és autóalkatrészek gyártójaként kezdte meg működését. A gyár dinamikus fejlődésének eredményeként sikeres vállalat lett a gépiparban, számos szerszámgépet használva.

1999-ben hongkongi tőkebefektetés révén a Z-MaT kilép a nemzetközi piacra.

2000-től a Z-MaT rengeteg szerszámgépet gyártott a termelés növelése érdekében.

2005-től a Z-MaT autóalkatrész-gyártási tevékenységet folytat, és teljes erővel ruházza fel a szerszámgépipart a saját gépeivel.

2010-ben kidolgoztak egy új globális stratégiát, aminek jeleként az addig használt kínait felváltotta a cég új logója.

Napjainkra a Z-MaT több mint 13 sorozatból és 100 modellből álló CNC-szerszámgépgyártó vállalat lett. Partnerei úgy tekintenek rá, mint egyike azon kevés professzionális gyártóknak, amelyek világszerte széles választékkal értékesítik gépeiket. Hongkongi befektetés, tajvani kutatás-fejlesztés, kínai gyártásból és összeszerelésből a Z-MaT nemzetközi vállalat lett. A cég nagy figyelmet fordít ügyfeleire, alkalmazottaira, és jelentős erőfeszítéseket tesz a technológia és a környezetvédelem összhangjának megteremtése érdekében. A Z-MaT mint a szerszámgépek és a megoldások forrása partnerkapcsolatot épített ki az oktatási intézményekkel, a közösségi szervezetekkel, a kormányzati szervekkel és a vállalatokkal az ipar fejlesztése érdekében.

Z-MaT-tények

  • 97%+ ügyfélmegtartási arány 
  • 10 ezer+ elégedett ügyfél 
  • több mint 15 éves szakmai tapasztalat 
  • 100%-ban az ügyfeleikre fókuszálnak legjobb tudásuk szerint

A gépek hazai forgalmazója az Esztergakés Kft. Több mint 27 éves tapasztalatuk van a forgácsolási szerszámok gyártásában, valamint az eszterga-, illetve margógépek használatában. A cég nagy előnyének tartja, hogy nemcsak értékesít, hanem az eladott CNC-gép felszerszámozását is vállalja.

www.esztergakeskft.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek