Rack áramelosztók optimalizálása

Eaton Fehér Könyv a rack szekrénybe építhető áramelosztó egységek optimalizálásáról

2014. július 08., kedd, 16:09

Címkék: eaton ipari elektronika PDU rack white paper

Az Eaton olyan Fehér Könyvet tett közzé, amely a szekrénybe építhető áramelosztó egységek (PDU-k) kiválasztásának legjobb gyakorlatait mutatja be.

 
Az Eaton Power Quality divíziójának termékmenedzsere, Joe Skorjanec által írt, a „Rack áramelosztók optimalizálása” címet viselő Fehér Könyv az adatközpontok trendjeit és a PDU-k kiválasztásánál szerepet játszó legfontosabb szempontokat írja le. A Fehér Könyv ingyenesen letölthető a www.eaton.eu/whitepaper oldalról.
 
A virtualizált környezetek és a modern informatikai architektúrák, pl. a konvergens infrastruktúrák széles körű elterjedésével a számítási kapacitás egy teljesen dinamikus játék lett, ahol a terhelések, az alkalmazások és az adattárolás az üzleti igényeknek megfelelően az adatközpontokon belül és azok között mozog. Ez a trend az információ növekvő jelentőségével, a felhő-alapú megoldások használatával és az adatközpontok együttes elhelyezésével kombinálva azt jelenti, hogy az adatközpontok iránt támasztott növekvő igényeknek egyre nehezebb lesz megfelelni.
 
 
Az Eaton Fehér Könyv a PDU-k kiválasztásának és hatékony működtetésének gyakorlatorientált leírásával ad választ ezen kérdésekre. A fejlett, új generációs PDU-kat segítségül hívva azt is megvizsgálja, hogyan válnak képessé az adatközpontok a legégetőbb üzemeltetési igények, pl. a hűtési és adminisztrációs költségek, ill. a könnyű üzembe helyezés kezelésére. A tanulmány megállapítása szerint a modern üzleti igényekben alapvetőnek számító maximális működési hatékonyság eléréshez az adatközpontoknak nagyobb figyelmet kell szentelniük az energiaelosztásra. Az adott IT környezet és a terhelési igények megértése után tanácsos egy energia stratégia kidolgozása, az optimális PDU kiválasztása és a rendszernek egy energiagazdálkodási szoftver által vezérelt szünetmentes tápegységgel történő védelme. 
 
www.eaton.eu
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek