Promóciós Rohde&Schwarz műszerkészletek a TME kínálatában

2021. február 11., csütörtök, 13:22

Címkék: akció analizátor kézi oszcilloszkóp Rohde & Schwarz tápegység TME

A modern mérőműszereket gyakran olyan változatban kínálják, amely elegendő egy átlagos felhasználó számára, de egy specifikus témakörökkel foglalkozó professzionalistának ettől több funkcionalitásra is szüksége lehet.

Ebből következően a gyártók a moduláris felépítés mellett foglalónak állást, ami lehetővé teszi, hogy az egyes berendezések alapvető verzióit a fejlesztések bázisaként lehessen kezelni. Ez nem csak az hardveres/eszköz részre vonatkozik, hanem a szoftverekre is.

A piacvezető mérőműszergyártók egyik a jól ismert Rohde & Schwarz vállalat. 2021.03.31-ig ennek a cégnek az FPC színképelemzőit, laboratóriumi tápegységeit és oszcilloszkópjait az integrált kiegészítő opcióikkal együtt promóciós áron rendelheted meg*!

 

FPC színképelemzők

HMC8015 teljesítmény analizátor

NGP824COMA arbitrál tápegység

HMP4040 programozható tápegység

NGE-COM3A programozható tápegység

NGL-COM2A programozható tápegység

MSO típusú RTC1000 (RTC1K) oszcilloszkóp

MSO RTB2000 (RTC2K) oszcilloszkóp

 

Rohde & Schwarz által gyártott összes műszer kielégíti a legmagasabb szintű biztonsági szabványok és elektromágneses kompatibilitási előírások követelményeit. Ennek köszönhetően egyaránt használhatók vizsgálólaboratóriumokban, termelőüzemekben és szervizekben is.

Tekintettel tartósságukra és mérséklet árukra ezeket a műszereket ugyanúgy ajánljuk amatőr és hobbi szintű felhasználásokra is. Az olyan műszerek, mint egy oszcilloszkóp és tápegység nélkülözhetetlen eszközei a felső vagy középfokú műszaki tanintézmények mérőlaboratóriumainak.

 

* Az ajánlat 2021.03.31-ig vagy a készletek kimerüléséig érvényes. A promóció részletei megtekinthetők az általános promóciós szabályzatban.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek