Mindig lehet egy kicsit jobban

Kaizen szakértő képzés és workshop a Vestfrost Zrt.-nél

2013. június 07., péntek, 07:21

Címkék: gyártósor hűtő kaizen képzés leancenter üzem Vestfrost

A kereskedelmi és vendéglátó ipari hűtőgépgyártás területén a világ egyik vezető gyártója, a dániai székhelyű A/S Vestfrost magyarországi befektetésének köszönhetően 2010. június 15-én megalakult Csongrádon a Vestfrost Zrt.

Termékei közé tartoznak a jégkrém hűtők, fagylalttárolók, italhűtők, salátahűtők, pizza előkészítők, háttérhűtők, közösségi hűtők, promóciós célra használható hűtők és fagyasztók és kegyeleti hűtők. A Vestfrost Zrt. munkája során arra törekszik, hogy vállalatirányítását, gyártási folyamatait, termékeit és munkahelyeit minél környezettudatosabbá tegye és ezt minden tevékenységében folyamatosan érvényesítse.

Feltárják a fejlesztési lehetőségeket

A Vestfrost Zrt. gyártósorainak átépítése és összevonása után, júlis 3. áés 5. között kaizen szakértő képzést és workshopot rendeznek, amelynek célja, hogy a már fejlesztésen átesett „kombi” gyártósoron még fellelhető további fejlesztési potenciálokat feltárják, és azokat megvalósítsák. A workshopon mód nyílik a folyamatfejlesztési módszerek és elvek megismerésére, gyakorlati alkalmazására, dinamikus csoportmunka keretében.

 

Időpont:  2013. július 3-5.
Helyszín: Vestfrost Zrt, Csongrád, Rév István u. 3-5.
GPS: 46°43'18.36"; 20°7'56.26"
A workshop részvételi díja: 130.000,- Ft + Áfa / fő

Amennyiben az alábbi partnerkód megadásával jelentkezik (a jelentkezési lapra felírja a Partnerkódot), 20% kedvezményt érhet el, így a tanfolyam csak 104.000,- Ft + Áfa / fő áron vehető igénybe!

Partnerkód: TM4572

Részletek és jelentkezés: http://www.leancenter.hu/kepzesek/kaizen-workshop-vestfrost-zrt.html

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek