Kiosztották az "Oscar-díjakat"

A Jungheinrich kettőt vitt

2013. június 13., csütörtök, 09:54

Címkék: anyagmozgatás CeMAT díj Jungheinrich targonca transport logistic

A Jungheinrich megszerezte a targoncák Oscar díját. A négy kategóriából kettőben a nemzetközi zsüri a gyártó targoncáit találta a legjobbnak. Ezzel az eredménnyel a Jungheinrich a legsikeresebb anyagmozgató gép gyártó a megmérettetésben.

A zsüri, dr. Philipp Rösler szövetségi gazdasági miniszter elnökletével, az első kiválasztás után 12 targoncát és megoldást jelölt 4 kategóriában. A targoncák Oscar díjára a 2011. június 15. után piacra bevezetett újdonságokat és különleges modelleket lehetett nevezni. A nevezés után a zsüri elnökének, Anita Würmsernek vezetésével kiválasztásra kerültek a "legeslegjobb" gépek. A Jungheinrich egyedüli gyártóként, mind a négy kategóriában bekerült a legjobbak közé. A targoncákat márciusban egy héten keresztül a Hannoveri Vásár területén tesztelték. A rendszer megoldásokat különböző szempontok szerint értékelték: újítás mértéke, innováció. Mennyire felhasználó barát és környezet kímélő, valamint milyen mértékben használható a piacon. A díjak győzeteseit június 4-én Münchenben hirdették ki a CeMAT intra-logisztikai vásár támogatásával megrendezett CeMAT@transport logistic kiállításon.

Jungheinrich DFG/TFG 540s: az év homlokvillás targoncája 3,5 tonna teherbírás felett

A Jungheinrich hidrosztatikus meghajtású DFG/TFG 540s típusú homlokvillás targoncája a kategória győztese. Az alacsony fogyasztás, a nagyfokú kezelési komfort és a nagy rakodási teljesítmény éppúgy meggyőző volt a zsüri számára, mint az alacsony kipufogógáz kibocsátás, amely már az új kipufogógáz kibocsátási normák (EU III b kategória) bevezését is megelőzte.

 

A Jungheinch FFG540S típusa a müncheni szakvásáron (Fotó: Techmonitor)

 

Jungheinrich ETV / ETM 216: az Év Targoncája a raktártechnikai gépek kategóriájában

A raktártechnikai gépek kategóriájában a Jungheinrich ETM/ETV 216 típusú gépe a legjobb. A targoncát nemcsak a különböző felszereltségi csomagok alapján, hanem az energiahatékony, különböző alkalmazásokra testre szabható, választható asszisztencia rendszer miatt jelölték. A nemzetközi zsürit meggyőzték a gép jellemzői.

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek